(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط سجاد یه پیشنهاد میکنم، قول بده نزنی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کم دنبال فرگشت و نظریه داروین برو، صرفا به عنوان یه موضوع علمی، خیلی چیزها روشن میشه
از پسندیدن فراتر رفته بودی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هابیت 1 خیلی بهتر از قسمت دومه، فصل آغازین مهمانی غیر منتظره و فصل معما در تاریکی چیزی بهتر از تصورم از کتاب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صد!نقل قول:
من همیشه گفتم این تنها چیزی که کاملا شخصی و اصلا میلی به بخث نداشته و ندارم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه 2 روز تعطيل بوديا خستگيت در نرفت
حتما روش فکر میشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اونا با عقل خودشون رسیدن به اونجا ولی اگه مثال میخوای اونم مثال گنده ، اینجا جاش نیست پی ام بده غول هایی رو که آتئیستی فکر و ذکرشون بودو درس انکار خدارو میدادن ، بگم چجوری اخر به وجود خدا پی بردن ، داداش خواستی پی ام بده خوشحال میشم بحث منطقی کنیم
درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته کلا کتاب هم پتانسیلش خیلی بیشتر از این ها نبود...من کامل نخوندم ولی گذری نگاه کردم میدونستم تقریبا با چی رو به رو هستیم اخرش پس هرگز متعجب نبودم بعد از تماشای فیلم (قسمت اول و دوم)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm10)
وقتی میگم پسندیدم یعنی یه نظرم فیلم خوبی بوده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه شما میزدین فیلمُ و من دفاع میکردم...
ممنون سجاد چشم، توی یه فرصت مناسب حتما بحث میکنیم، کاملا منطقی اصلا از خود بیگ بنگ، نه اصلا از ماده و ضد ماده شروع میکنیم:دینقل قول:
بهتره دیگه بحث نکنیم که احمد به حسابمون نرسه(sm19)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
حتما ببینید .
هر جا شما امر کنی شروع میکنیم (sm19)نقل قول:
چشم (sm10)
کتاب کاملا فانتزی کودکانه و لحنش هم تا حدی همینطور کشش سه قسمت رو نداشت، شاخ و برگ اضافی دادن به یه اث خیلی قدرت می خواد که جکسون نشون داد این کاره نیست و یه فیلم شلخته بیرون اومد، وگرنه از دنیای تالکین و بالاخص سیلماریلیون حدیث برن و لوتین یا تورین تورامبار میتونه شاهکارهایی ساخته بشهنقل قول:
من گفتم ارباب حلقه ها کجا این کجا تو هی می گفتی شما فلانید و فلان وقتی هر 3 تاش اومد می بینمتونو غیره ... (sm70)نقل قول:
مقایسه قسمت اول ارباب حلقه ها با هابیت دیگه آخرش بود (sm70)
نقل قول:
من قبلا ژانر فانتزی رُ دنبال میکردم و دوست داشتم اما الان دیگه نه...کشش نداره واسم!
به این معنی نیست که با فانتزی مخالف باشم و از بیخ بزنمش نه ولی ژانر فانتزی صرف رُ دیگه دنبال نمیکنم حتی میخواد قسمت بعدی هابیت باشه!
فانتزی رُ تا حدی میپنسدم که که درخمت فیلم باشه نه خود فیلم!
خب من هنوزم معتقدم قسمت اول هابیت چیزی از قسمت اول ارباب حلقه ها کم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون انتطارم داشتم تو قسمت های بعدی کار ترو تمیز تری رُ شاهد باشیم ولی نشد و فهمیدم اشتباه میکردم (sm70)
ضمنا به نظرم پیتر جکسون کاردان خوبی نیست و اگر یه روز در دفاع ازش حرفی زدم (که بعید میدونم) الان پس میگیرم (sm120)
دقیقا، اون هم فانتزی یا بهتره بگیم فیلمهای عظیم کمپانی های سودجوی هالیوود، هیچ وقت قابل بخشش نیستن، نباید فراموش کرد که اسکورسیزیِ گاو خشمگین و راننده تاکسی چجور بعد از فیلم کازینو و رفتن به کمپانی های هالیوودی چه بر سرش اومدنقل قول:
وگرنه فیلمی مثل هزار توی پن شاهکاری بود، اصلا همین گیرمو دل تورو اومد هالیوود چه بر سرش اومد(sm74)
دلیلی موجه برای فرار وودی آلن از هالیوود
البته من کوچیکتر از اونی هستم که بخوام چیزی رُ به کسی توصیه کنم
ضمن این که بحث همیشه خوبه و من خودم ازش استقبال کردم همیشه
منتها بحث در این امور به نظر من سرانجامی نداره حداقل تا وقتی که طرفین بدون موضع بیان واسه بحث
یعنی تا وقتی تو و من با نگاه تعصبی بیایم و اسدتلالیمون بر پایه باورمون باشه فایده نداره
اول باید از این قید و بند ها راحت بشیم بعد برسیم به بحثی که شاید شاید نتیجه ای داشته باشه
مقصود این نیست که وقتی اعتقاد دارین بحث نکنین نه منظورم اینه اگر میخواین بحث کنید دیگه از مورد بحث مایه نذارید و چیزی رُ که قراره قضاوت بشه در مقام شاهد نگیرین
(sm10)
MC AMG GT
عخش منه(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تو خود ایران هم داریم مثلا جناب ح.ز بله حامد زمانی (sm2)
کلا هالیوود و این نظام استودیویی کم بلا نیاورده سر این سینما!نقل قول:
حتی کاگردانای بزرگ و مولف هم از گزندش مصون نبودن و تحت تاثیر این نظام گاها فیلمای بد و غیر قابل دفاعی ساختن (sm25)
مخلص کلام(sm10)نقل قول:
قران خدا نیست ، کلام خداست !!(sm2)بعد میان دین ما رو نقد میکنن (sm120)
اکثر این دوسیتان خوب ما فقط یه جنبه خدا رُ دیدن و شاید قبول دارن اون جنبه عطوفت و مهر و محبت!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پای خشم و غضب و جبار و اینا میرسه معمولا ترجیح میدن بگذرن از کنارش
من نمیفهمم یه عمره ما میشنویم که اقا اسلام واقعی ولی اونی که من از اسلام سراغ دارم واقعیش اونی که مبینم و اینی که دوستان میگن بیشتر رویایی و خیال پردازانست!
مگه دین واحد نیست؟؟ مگه میشه اسلام من با تو فرق کنه...مگه دین و خدا قابل تفسیر اصلا!
اگر به چیزی معتقدی پس پای همه چیزش وایسا اینه که من ازش شاکیم! تکلیف ادم باید با خودش مشحص باشه نه این که اینو قبول دارم ولی اینو نه پس سعی کنم توجیهش کنم (sm50)
ادم وختی کل رو قبول نداشته باشه ، نمیخواد وارد جز شه (sm50)
بعد چه نتیجه ای میگیری ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان عقاید شخصی رو باز عمومی کردن ، نگید چرا داری بحث میکنیا !!
من شروع نکردم
راستی امین چند روزیه می خوام یه مجموعه داستان بهت معرفی کنم فرصت نمیشه:
بوی خون خر، اگر کتاب قبلی نویسنده مردی که گورش گم شد رو خونده باشی که چه بهتر
یه فضای خشن و رمانس توی حال و هوای بومی، توی یه بعد از ظهر پاییزی با چای میچسبه، شک نکن مزه ی خاصی داره خوندن این کتاب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قول دادم دیگه بحث نکنم(sm70)
این جور نویسنده ها زیاد نیستند. آنها که بی سر و صدا گوشه ای از شهر کوچکشان می نشینند و می نویسند و سودای آمدن به تهران و حضور در نشست ها و محافل ادبی پایتخت، آرامش و انزوای شیرینشان را بر نمی آشوبد.
حافظ خیاوی را اولین بار هفت سال پیش دیدم در مراسم جایزه روزی روزگاری. آمده بود تندیس بهترین مجموعه داستان را بگیرد. آن سال جان بارت هم در بخش خارجی جایزه گرفت به خاطر رمان خوب اپرای شناور و حافظ به خاطر مجموعه داستان «مردی که گورش گم شد». هنوز هم بعد از گذشت این چند سال مجموعه داستانش را -که به چاپ نهم رسیده- یکی از بهترین های این سالها می دانم با آن ترکیب غریب رئالیسم خشن و رمانتیک! اتفاقا دو سال پیش ترجمه فرانسه همین کتاب، کاندید جایزه فرانسوی کوریه انترناسیونال شد و حافظ خلوت نشین را چند روزی از خیاو (مشکین شهر) به پاریس کشاند!
تازگی مجموعه داستان جدیدش را اینترنتی منتشر کرده. هر چند با انتشار اینترنتی کتاب موافق نیستم اما می دانم که امکان گرفتن مجوز برای این کتاب وجود نداشته و مجبور شده... بسیار مشتاقم داستان های تازه نویسنده ای را که جهان داستانی اش را دوست دارم، بخوانم حتا در جایی غیر از صفحات کاغذی کتابها که به سختی باید از هزارتوی نشر بیرون بیایند.
به جای بحث درباره ی خدا وجود/عدم وجود بیاین مشاوره بدین نتایج هفته بعد لیگ ایرانو تو سایت 90 چی بزنم که فاصلم از صدر افزایش پیدا نکنه(sm120)
اولا من ادعا نکردم که فرشته ی مطلقم خدا هستم گناهام هم از تو هم بیشتره ، ولی خدا رو قبول دارم .. گناه میکنم چون بنده هستم ، انسانم ، میبخشه چون خداست !!!!نقل قول:
من کسی که گناه میکنه رو بهش چیزی نگفتم چون گناه کردنش به من ربطی نداره ، ولی وختی میره سراغ اصل مطلب و خدا رو نقض میکنه ، بهش یاد اوری میکنم از یه نطفه به وجود اومده ، بر خوردن نداره ، هممون از نطفه بیش نیستیم ، مگر این که دوستان باز منکر این شن طبق معمول !!!
خب مشکل از این افراده چه ارتباطی به اصل موضوع داره چون یه سری که قبول دارم زیاد هم هستن فقط از عقیده برای منفعت خودشون استفده میکنن چه دلیلی داره که اصل قضیه رو انکار کنیمنقل قول:
سپاس فراوان! (sm93)نقل قول:
نه والا نخوندم...کلا کارای زیادی از نویسندگان این نسل نخوندم خیلی وقته ...
حالا که شما میفرمایی حتما میره تو اولویت ها!
+ سیگار البته! دی:
ضمنا از این پیشنهادا استقبال میکنم همیشه
تنها دلیل موفقیتت این بوده که مشاوره نگرفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای تنوع و راحتی در دنیا و ادعای روشنفکری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت میگفتن غرب زدگی ولی الان غرب هم به خدا ایمان دارن حداقل (sm50)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر باعث وبانی این وضعیت لعنت(sm3)نقل قول:
وقتی برای زندگی راحت مجبور باشی به چیزی که اعتقاد نداری رو بیاری همین میشه که اون تعداد کمی هم که واقعا اعتقاد دارن گم میشن تو این بازار تظاهر (sm50)
(sm50)
می شود زندگی ام یک شب ویران بشود
لای موهات اگر عشق گروگان بشود
بین موی تو و من جنگ جهانی ست اگر
شال از سر بکنی موت پریشان بشود
بشوی دختر قاجاری و من قزاقت
کار اجرایی من حکم رضاخان بشود
یا نه اصلا بشوم یک پسر ساده ی خنگ
که اگر مسخره شد پشت تو پنهان بشود
رد شوی از سر این کوچه و چشمک بزنی
لعنت شیطنتت قسمت شیطان بشود
سرت از پنجره بیرون بزند ، در بازار