من نگفتم ولی آرژانتین قهرمان میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من نگفتم ولی آرژانتین قهرمان میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از بین برزیل و المان (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كي مسخره كرد؟(sm74)
بد گرفت منطورتو (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد گفتم؟ من اهل مسخره كردن كسي نيستم (sm81)
شما رو نگفتم مهسا خانم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب دیگه بعضی ها اینجورین دیگه و همه چی رو اینطوری میبینن
ولي ظاهرآ احسان حرفمو بد برداشت كرد (sm25)نقل قول:
اوهوی آقا احسان منظورش اینه تو فقط با اون منشی طرفی(sm120)نقل قول:
ولی کارمند بانک با یه مشت آدم نفهم(sm120)
شما معتقد به فوتبال برای فوتبالی (sm10)نقل قول:
راستش من نمیتونم....یعنی از همون بچگی هم هر وقت دو تیم با هم بازی میکردن بالاخره یه دلیلی پیدا میکردم که کششی به سمت یه تیم داشته باشم هر چند کم اما هیچوقت بی طرف نبودم ....همین باعث شده همیشه لذت نبرم از فوتبال دیدن که اتفاق خبوی هم نیست اما دست خودم نیست ...
این که بحث رو منحرف میکنن درست اما چرا؟؟ چون بحثاشون مشترک و سعی میکنن وارد بحث ما بشن یه طوری اما اگر اون تاپیک مختص و.باشه مطمئنا اقایون نمیرن همچین کاری کنن (sm120)