یه بنده خدایی رو با بازی کلش آشنا کردیم ، زنگ زده میگه به یکی اتک زدم الان عذاب وجدان دارم (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بنده خدایی رو با بازی کلش آشنا کردیم ، زنگ زده میگه به یکی اتک زدم الان عذاب وجدان دارم (sm30)
اوون چشای دریایی
منو درگیره کرده تا جایی
که این همه غرق شدم
اما خودم بی خبرم
دیگه دوست ندارم
از تو خیالت بپرم (sm118)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm185) اگه پولامو بدن واست عروسی میگیرُم
گت مگ چرا یوزر پسورد میخواد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm185) میخرم سال دیگه واست النگوی طلاااااا
هنوز کار دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من داشتم واسه استفاده روزشماری میکردم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا مایه دار (sm41)نقل قول:
صبر کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) قربون شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بی گناه تر از منی
من از تو بی گناه ترم..
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا ریپ قالب بلدی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقریبانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از چرخ، متکای خنک بزرگترین اختراع بشر بوده
فرید جان من اومدم
تاپیک شادمهر منتظرتم ...
یه پخ میدم بعد ببین شدنیهنقل قول:
حالا ازش تست میگیریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دوستان سلام یه سریال آمریکایی که خیلی خوب باشه هیجانی و ماجرایی باشه سراغ دارین بهم معرفی کنید؟ جدید باشه بهتره
banshee
فقط مواظب باش زیادی هیجانیه (sm2)
به سکوتم مدام مشکوکی
از سکوتت مدام داغونم
تو چرا از نگام می ترسی
من که چیزی ازت نمی دونم
دیگه سراغ نداری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل یک خوشه ی انگور
که هر روز تازه به تازه
از بازار می خری
هر چیز تازه آب و رنگی دارد
نه ؟
مثل یک خوشه ی انگور
که گوشه ی سبدت
از یاد رفته باشد
هر چیز که می ماند
می گندد و از چشم می افتد
نه ؟
مثل یک خوشه ی انگور
هر چیز که در هوای تو بماند
می تواند شراب کهنه ای باشد
مرد افکن
هست ؟
مثل یک مست لایعقل
چقدر گریه دلم می خواهد ..
شهاب مقربین
californicationنقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر نصفه شبی از کیونم در آرم اسکنر ..
بعدشم حیف 7 تومن پول مطلبش کرسی شر بود گفتم معلوم بود از سنتوریه ..
(sm70) این سری از یه جا دیگه گرفتم ..
کالیفرنیکیشن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه مگه بابا ..
من برم فعلا فردا با الی کار داریم سریال جدید .. (sm59)
(sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی پاییزو کنارت جا گذاشت...
تایم اهنگای یراحی کمه خوب نیس(sm132)
(sm50)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه رویا روی خوب از من متاب
بی خطا کشتن چه میبینی صواب
دوش در خوابم در آغوش آمدی
وین نپندارم که بینم جز به خواب
از درون سوزناک و چشم تر
نیمهای در آتشم نیمی در آب
هر که بازآید ز در پندارم اوست
تشنه مسکین آب پندارد سراب
ناوکش را جان درویشان هدف
ناخنش را خون مسکینان خضاب
او سخن میگوید و دل میبرد
و او نمک میریزد و مردم کباب
حیف باشد بر چنان تن پیرهن
ظلم باشد بر چنان صورت نقاب
خوی به دامان از بناگوشش بگیر
تا بگیرد جامهات بوی گلاب
فتنه باشد شاهدی شمعی به دست
سرگران از خواب و سرمست از شراب
بامدادی تا به شب رویت مپوش
تا بپوشانی جمال آفتاب
سعدیا گر در برش خواهی چو چنگ
گوشمالت خورد باید چون رباب
(sm27)
مثل مجسمه هنوز نیومده تو لیست 24 آلبوم برتر موسیقی ما رتبه 13 رو داره.با تعداد رای خیلی خیلی کمتر از بقیه آلبوما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر من سوسمار میخورم؟(sm142)