حرف مهسا درست بود احسان!
راست میگه دیگه ارباب رجوعی که به بانک مراجعه میکنه و سطح انتظارش با اونی که میاد شرکت تو یکین؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف مهسا درست بود احسان!
راست میگه دیگه ارباب رجوعی که به بانک مراجعه میکنه و سطح انتظارش با اونی که میاد شرکت تو یکین؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي دلم ميخواد يه تاپيك راه بيوفته تا به عينه ببيني چي ميگم . اونجا ديگه اصلا مهم نيست اسم تاپيك چي باشه ويژه بانوان يا مختص بانوان يا فقط بانوان يا ... مهم وجود آقايون در اون تاپيكه ولو حرفي براي گفتن نداشته باشن كه مسلمآ حرف براي گفتن هميشه هست حتي سر يه كيليپس كذائي
ویلیان هم دیروز تو تمرینات مصدوم شده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ مشکلی ندارم (sm120) فقط زورم میاد نمیتونم فوتبال های شب رو ببینم و اینجا هم دیواری کوتاه تر از شما پیدا نکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزمی (sm10) شوخی بود (sm19)
حالا چه اصراری به تفکیک جنسیتی هست؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا به مختص اقایون و مختص بانوان و...این صوبتا اعتقادی ندارم...خصوصا تو دنیای مجازی با این همه مشترکات
همین الانم بیان اینجا اولین نفر خودم هم کلام میشم با خانما سر هر موضوعی که بشه بحث کرد
هر چند از دید برخی اقایون من ادم جوگیری هستم و.......(sm120)
شما فکر میکنی تو شرکت ما در و داف رفت و آمد میکنه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی از کارمند های خانمش شاید داف باشن ولی ارباب رجوع کمی از بانک نداره(sm120)
(sm79)(sm120)نقل قول:
نقل قول:
ویلیان(sm118)(sm120)
اتفاقا خیلی بازی خوبی بود.جات خالی بود(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاجعه ی ماراکانا آیا تکرار خواهد شد ؟(sm120)نقل قول: