بیا دیگه برنامه های جدیدی دارم واست (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا دیگه برنامه های جدیدی دارم واست (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها این درسته (sm2) فقط میترسم به من ِ پیرمرد نظر سوء داشته باشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
احسان میخوام یه آلبوم منتشر کنم امسال ! ترانه و ملودی و تنظیم رو خودم ساختم ترانه ها هم همه یه موضوع اونم در وصف خانم منشی (sm2) ضبطش رو استارت زدیم تو استودیو اشتانمایر آلمان (sm2) با چند تن از هنرمندان آمریکایی اروپایی هم همکاری داشتم (sm2) فقط لنگ پخشش هستم ! آشنا مویرگی نداری کمپانی پخش ؟؟ (sm2)
آونگ هست ردیف کنم برات ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوبه ! تنظیم کننده حرفه ای سراغ نداری > همونی که با استاد اندی کار می کنه میخوام نظارت هنری آلبوم رو بسپرم بهش (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فزراد واثقی هست هم صداش شبیه استاد هم واسه استاد ملودی میسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم هستم (sm2) یه چهار چهار واست تنظیم میکنم باقلوا (sm2)نقل قول:
یعنی میگی افتخار میده باهام کار کنه ؟؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون دستت یه ترانه ساختم قضیه کادو 30 تومنی رو توش شرح دادم میخوام یه تنظیم تمیز وکال محور داشته باشه با سولوی آروم گیتار الکتریک (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]