اونایی که قبول دارن صلواتو یه صلوات بفرستن اونایی هم ندارن یه چیزی بفرستن بحث تموم شه دیگه
فردا چی کار میکنین کی چی کار داره من که بیکارم کلاس ندارم
نمایش نسخه قابل چاپ
اونایی که قبول دارن صلواتو یه صلوات بفرستن اونایی هم ندارن یه چیزی بفرستن بحث تموم شه دیگه
فردا چی کار میکنین کی چی کار داره من که بیکارم کلاس ندارم
بالاتر و پایینتر خنده داره، مارکس جهان رو تقریبا به دو قسمت تقسیم کرد، نیچه و نظریاتش، هایدگر، من فیلسوفی رو زیر سوال نمیبرم فقط نگو این از اون بالاتره که خب خنده داره با احترام، احمد گفت نیست بزرگ منم گفتم هست بزرگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم ببخشید
ادم ها مهم نیستن تفکرات مهمن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادما همیشه میتونن عوض شن (sm10)
برای همین گفتم 90 درصد چون مطمئن هستم کسانی هستن نقض کنن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از امیر معذرت می خوام، می دونم این تاپیک ها جای این بحث ها نیست و می دونم که من شروعکننده بود
از احمد و سجاد هم معذرت می خوام، جدی میگم، از صمیم قلب معذرت می خوام(sm93)
چطور وختی دوستتوون اسم میبرن ، مهم هستش من اسم میبرم ادما مهم نیستن خیلی باحالی بابا تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکدوم از فرندام لایکش نکردن که...نشون نمیده چرا فیسبوک!...فکر کردم خودم کشفش کردم فقط(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گنده ترین شخص تو همین فرقه ایشون بودن یه ذره برد فکری رو به اون سمت ارتقاع بدید متوجه من میشی . که منظور از بالاترین چیه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخص نیچه و مارکس و..... واسه من اهیمتی ندارهنقل قول:
اون چه که واسه من اهمیت داره تفکرشون و تاثیر اون تفکره
نه من دنبالش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ اصلا به تو چه قشنگه
یه شعر هم از مهدی موسوی خوند که رید به شعرش
(sm59)
مشکل اینجا هر کسی منطق رو طرف خودش میدونه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منطق چیزی بین حرف های دو طرف هست نه یکی از اون دو
سجاد جان، این بحث بالاتر و پایینتر رو تمومش کن لطفا، خوب نیست زیاد
بازم معذرت می خوام
چرا معذرت ، توهینی به کسی نشد ! تو تفکرت رو بیان کردی ما هم بحث کردیم ، البته من نمیخواستم وارد شم !نقل قول:
مشکل اینه منطقشون منطق دیگرانه که نقل بگیرن ازش اسم چندتا در کنن بگن بیا دیدی حق با ما بود ، از این نقلا منم میتونم بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم دیگه بحث نکنیم
اولین آهنگش هم تختخواب قشنگه...کاوره البته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار متوجه منظور نیستی داداشنقل قول:
خواهش میکنم عزیزم !!!
دو تا خواهر هستن ! شادی و آنانقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دو رو فکر کنم دو سالی میشه تو اد لیستم دارم
خب معلومه که در مقابل این جور بحث ها جبهه میگیرن ! چون مسئله امنیتی میشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد آنا شادی اینا چجوریه تیپ و قیافش ؟ (sm98)
اصلا به من چه!(sm70)نقل قول:
سجاد جان خب ممکنه من متوجه نشم، حق با توئه عزیز
نه ادعای سواد داریم نه چیزی، بخوانیم و بخوانیم و بخوانیم بدون هیچ پیشینه فکری، حتی به خودم هم اینو میگم
من دیگه چیزی نمیگم البته اگه باز دوستان عقاید شخصیشونو بریزن رو دایره ...
بخوانیم ، یاد بگیریم ، بیاندیشیمنقل قول:
ها همون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم همچین تو بحث کردن منطقی نیستی !نقل قول:
مستقیم با بطن کار شروع به بحث میکنی !
من سعی داشتم وسط رو بگیرم اما تو یه جاهایی میزنی ، نیازی نیست تفکر من با تو یا امین یکی باشه ، مهم اینه که تضاد هامون رو بهم قالب نکنیم !
اگر ثمره همه این بحث ها و جنجال ها همین یه مورد باشه کاملا ارزششُ داشت(sm10)نقل قول:
خسته ی دین و دنیا (sm50)
جفتشون قابل تأمل هستننقل قول:
(sm50)
دقیقا(sm10)نقل قول:
فقط یه خواهشی دارم از دوستان، به شیعه و سنی و این عقاید توهین نکنید، چون اینجوری به عقاید تعداد کثیری انسان توهین میکنیم، حتی اگه بهمون توهین کنن
من کوچیکتر از همه و بی سوادتر از همه هستم، به حرف این برادر کوچیکتر گوش بدید لطفا
مطمئنی خواهرشه؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرحا مصاحبه کرده فقط از داداشش صحبت کرده که(sm120)
موافقمنقل قول:
حرفت بزرگ منشانه ست
من عقایدم رُ هر جا لازم باشه اعلام میکنم بدون هیچ ابایی!نقل قول:
امیر ازت درخواست میکنم هر وقت لازم دوستی بنم کن (sm10)
دیدم که میگم دیگه !نقل قول:
می تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید که اینطور باشهنقل قول:
لینک پیج؟(sm173)نقل قول:
آبا سیستم نمیتونم به چیلتر شکن وصل شم متأسفانه !
Ana Amini سرچ کن
okنقل قول: