رو دماغ فیل چیکار داشته؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رو دماغ فیل چیکار داشته؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوروز نیست کردیش زیر خاک(sm120)نقل قول:
بعد میومد دعوا که کی قالبو عوض کرده(sm2)حالا بیا حالیش کن که اصلا قالب عوض نشده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد تنظیم چه مشکلی داشته؟ تفکرِ کار همونه، برای اون ملودی و تفکر چیکار باید می کرد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو غلط کردی با اون حسین(sm120)نقل قول:
دیدش بهتره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر میکردم فقط انتالیا میره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرسی شعر داری میگی آخه ، ربطی به کوشان نداره اصن ، ماهیتِ کار رو اونطوری خواستن اونم همونو انجام داده ..مثلا یکی دیگه انجام میداد عالی میشد مگه ، همین بود ، ضعیفترم بودنقل قول:
تنظیمِ سربازو باید میداد کوشان (sm50)
خوو رشتی مگه مجبوره هر کاری رو قبول کنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پس خرج زنو بچشو تو میخوای بدی (sm98)نقل قول:
کاملا قانع شدم (sm2) پ 2-3 سال دیگه باید بره دم خیابون سیگار بفروشه که درامد داشته باشهنقل قول:
کوتوله و چاق خودتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه عمرشو کرده بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفو نگرفتینقل قول:
تخصصی که کوشان داره توی ایران خریدارِ زیادی نداره ، ولی تنطیمای ریتمیکش خیلی خریدار داره و تقریبا گرون ترین تنظیم کننده ی ریتمیکِ با سیروان
همین تنظیمو الان واسه من بزنه 10 میلیون میگیره ، تنظیمِ بدی هم نزده ، زمانی میتونی بگی تنظیمِ بدی زده که ملودی رو خراب کرده باشه ولی اصلا اینطور نبوده ، کوشان هیچوقت ملودی خراب نکرده با تنظیمش ، ملودی های چرندی هم بودن که با اورتورای شاهکارش دیده شدن ، مثل همین آهنگ سر آلبوم حمید عسگری ، اون اورتور رو هیچکی تو ایران نمیتونه به این صورت در بیاره
تو از ریتمیک خوشت نمیاد دلیل بر ریدنِ کوشان نیست ، تو همون محدوده اگه بخوای نظر بدی تنظیم مشکلی نداره خیلی هم عالیه نسبت به ملودی .. ولی تو از یه دیدِ دیگه داری به تفکرِ اون کار نقد می کنی و این هیچ ربطی به کوشان نداره
کارای چیپ ازش میخوان زندگی هم خرج داره اونم درآمد دیگه ای نداره که ، کپی رایتی هم وجود نداره ، اصلا هیچ ربطی به سیگار فروختن نداره ، اگه 10 نفر خوششون نیاد مطمئن باش هزار نفر به نسبتِ همون 10 نفر با تنظیماش حال می کنن ولی اینا واسه خودش یه سرگرمیِِ
کوشان اگه خارج از ایران بود اصن بی کلام کار می کرد تو نیو ایج (sm50)
دمت گرم راضيم ازت ولي منظورم اين بود كه اگه اينطوريه،هركي از خودش تعريف كنه ما هم يوزر بزنيم از خودمون تعريف كنيم(sm30)نقل قول:
کچلم هست(sm120)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
نه باو(sm120)نقل قول:
من دیدم(sm120)نقل قول:
بعد چند وقت پارو چه حالی داد (sm50)(sm118)
الی خاک تو سرت سریال گفتم سریال دوشنبه هی میگی نه ..
فردا فردا کردی ..
(sm2)
ديشب گفتم چرا اين طنين بن شده (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه رفتم که به بیراهه ی خود مطمئنم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
خب گفتم که صب جمعه میاد اسکلی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نظرات ممر رشتی بعد کلاس موسیقی
درد
Nickelback - Get 'Em Up - Music Video - 2015
اشترم بزن
دیشب اخبار ساعت 10 شبکه 3 بود فک کنم
خبرِ انتشار آلبوم مهدی یراحیو با نشون دادنِ تیزرش و معلوم بودنِ لوگویِ موسیقی ما نشون داد (sm120) شاخ در آوردم
عکسهای پرتره نفیسه مطلق، عکاس هنرمند و استاد رشته روزنامهنگاری دانشگاه در مالزی
از دختران مختلف ایرانی در کنار پدرشان، در مطبوعات خارجی بارتاب خاصی پیدا کرده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)(sm27)
صدا سیما خودشو جر داد دیشب نه تهدید نه تحریم امشب نزدیک از نیویورک ! فک کنم با داعش و طالبان صلح میکردیم اینقد مستند نمیساختن
(sm51) سومیه دو تا هلو زعفرونی تحویل جامعه داده
گاد فادر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm135)(sm135)
(sm132)
اپلوز باز چشه چرا اپلود نمیکنه (sm3)
اينجاست كه بايد گفت ببين باباش چي ساخته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]