(sm120)نسبت به سایتم اندکی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نسبت به سایتم اندکی
نسبت به باران... چون من نسخه بارانُ گرفتم تغییر دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله برادر... همینی که برای امیر فرستادم و به زودی میذاره تو تاپیکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که تغییر نرم افزاری دادم... بهتر از این نمیشه... فقط نویز بک گراندشُ حذف کردم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکال تبدیل این بوده که صدا رو بیش از حد زیاد کردن... احتمالا کسی که تبدیل کرده بی تجربه بوده (sm25)
دمت گرم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
سجاد خوشگله انتشار رسمی ویدیوهای ققنوس قطعیه ؟ اعلامش کنم
نه قطعی نیس
کی از تو پرسید
بهادر داره ، اونا گفتن سی دی پخش میکنیم ، بهادر گفت منتظریم پخش کنن اگه نکردن خودمون میزاریمنقل قول: