کابلو قط کن دوباره وصل کن
نمایش نسخه قابل چاپ
کابلو قط کن دوباره وصل کن
هر کار بگی کردم کابل عوض کردم هدفون زدم همین یه ضربدر قرمز اومده روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی کنترل پنلم که میرم توی سوند همه چیزش غیر فعاله .
احتمالا مشکل از مین باشه آی سی صداش ریده حتما
از این نرم افزارای چک سخت افزار نصب کن مطمئن شو
الکی میگه هر کار بگی کردم ..
ویندوز این موقع ها ویندوز ژوابه ..
کدامه نرم افزار ؟ بلد نیستم لینک بده لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول در به در شده آخرین ورژن 10 تازه عوض کردم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ممکنه از ویندوز باشه ؟ فک نمی کنم .
دیشب داشتم آهنگ گوش میدادم . بعد ریست کردم دیگه صدا نیامد
آره دیگه ویندوز عوض کن حل میشه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه مشکل از مادربرد باشه توی نرم افزار نشون میده ؟ ارور میده ؟
اره دیگه باش کار کن سادس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این طریقم اسکن کن سیستمو ببین همه چی اپدیته
سخت افزاری مشکلی نداری
اساتید این گوشی ما هر چی موزیک کاور نداره خود به خود یکی از عکسای گالری میذاره کاورش راهی بلد نیستید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)موفق باشی
خاک تو سرتون بکنن چرا هیشکی نگفت بسته شبانه نا محدود داره همراه اول عجب چیزیه (sm120)ماهی 20 تومن 1 بامداد تا 11 صب
(sm19)نقل قول:
واقعا ؟ پس جدیده . اول که 3 صبح تا 7 و 8 بودنقل قول:
حیف شد مال من آنتن نداره .
صداهم درست نشد شاید ویندوز عوض کنم درست بشه
وگرنه باید مادربرد دربیارم ببرم تعمیر
نه بابا کجا جدیده چند ماهه دارم از اینا میخرم.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هندزفری باز گم کردم با این وضع قیمتا چیزی هست ارزش خرید داشته باشه (sm120)
(sm2)هر مشکلی با ویندوز عوض کردن حل میشه (sm120)
خوب شد خیالم راحت شد ترسیدم از مادربرد باشه (sm128)
هادی تف تو گورت من 3 ساله این ویندوزو دارم تا اومدم تو رو شش بزنم ویندوزم پرید ..
اصلا مگه داریم همشین شیزی به گا سگ برم همون لحظه ..
اصا یه شیز عژیب قریبی شد ینی شی ..
گوه توش ..
مریم برای نصب ویندوز LTSC .. (sm50)
(sm2) برو بده سقت سیاهه
احلام - چی ازین بهتر (sm127) (sm118)
مریم کیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm120)
فکر نکن نامحدوده مصرف منصفانه داره اونم 450 گیگنقل قول:
بعید میدونم تو پیامش که همچین چیزی نیست
مشترک گرامي بسته تخفيف 100 درصدي اينترنت - 2 تا 7 بامداد(ماهانه)، تا ساعت 01:21:01 تاريخ 1397/10/05 براي شما فعال شد. براي اطلاع از وضعيت بسته کد دستوري #22*1000* را شماره گيري نمائيد.
کد رو اشتباه زدی اخر صفحه برای ماهانه دو تا دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم ولی اینقد زیاده میشه هموننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بدبخت دختر هواوی
(sm120)یه روز کاملا معمولی با نت شبانه همراه اول
مرغ ۱۲ (sm3)
(sm120)