الی چندتا عکس از پر و پاچه نیلکول بزار واسه شب جمعه (sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی چندتا عکس از پر و پاچه نیلکول بزار واسه شب جمعه (sm173)
آلبوم مهدی پاکدل (sm2)
چرا همه کارات توی یک سبکه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Lera Lynn – My Least Favorite Life
این زندگی مورد علاقه من نیست
زندگی که تو درآن پرواز کنی و من نه
بوسه میلیون ها فریب نهفته در خود دارد
و خاطرات یک عمر که در میان دود محو می شونداین تو مورد علاقه من نیست،
تویی که بالاتر از زمین و سنگ شناوری.
شب هایی که از عذاب به خودم می پیچم،
بیشتر از همیشه حس در خانه بودن دارم.
مایی که در سایه سرگردانیم،
و صدای خش خش برگ های در حال افتادن،
پرنده ای در لبه یک تیغ،عشق من اکنون برای همیشه در خاطره ای شیرین گم شده.ایستگاه از قطار دور می شود،
آبی از آسمان گرفته می شود،
صدای آرام دو بال شکسته،
که شاید بال های تو، شاید مال من هستند.این زندگی مورد علاقه من نیست،
زندگی که در آن عقلم را از دست داده ام
زندگی که تو در آن از دسترس خارجی
زندگی که در آن من می مانم و تو پرواز کنان می روی.منی که در سایه سرگردانم،
و صدای خش خش برگ های در حال افتادن،
پرنده ای در لبه یک تیغ،
عشق من اکنون برای همیشه در خاطره ای شیرین گم شده …
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
چرا مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو يه لحظم بذار جاي ِ من
ببين چي اومده سر ِ روياهاي من
از اين زندگي مونده يه نقاشي
سخته با يه مجسمه تنها شي
(sm50)
خودتو يه لحظم بذار جاي ِ من
بشين گوش كن يكم به حرفاي من
همين كافيه كه بفهمي اينو
عمق ِ تنهايي ِ من ِ غمگينو
(sm50)
يخبندوناي تخمي ِ چشمات (sm50)
درون ِ آيينه ي رو به رو چه مي بيني
درون ِ آيينه ي رو به رو چه مي بيني
تو ترجمان ِ جهاني بگو چه مي بيني
تويي برابرِ تو، چشم در برابر چشم
در آن دو چشم پر از گفتگو چه مي بيني
درون ِ آيينه ي رو به رو چه ميبني
(sm25)
انقد این چند وقته ریده که دیگه آهنگای خوبشم جذابیت نداره برام (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کسی لطف کنه آدرس آخرین نسخه بازی gta رو برای دانلود بهم بده ممنونش میشم(sm127)
پخ کرد برات ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"اِمبِر هِرد" (Amber Heard)، بازیگر و مدل شناختهشدهی امریکایی، دوشنبهشب (۲۲ ژوئن-۱ تیر) در شوی تلویزیونی پربینندهی "جیمی فالن"، کمدین مشهور امریکایی شرکت کرد.
او در بخشی از این برنامه که شبهای وسط هفته از شبکهی تلویزیونی ان.بی.سی پخش میشود، دربارهی نوشتهی فارسی خالکوبیشده روی پهلویش توضیح داد.
این بازیگر ۲۹ ساله که تصویر روی جلد شمارهی ماه جولای مجلهی مُد و سرگرمی "اِل" (Elle) را به خود اختصاص داده، در همان ابتدای گفتگو با پرسش جیمی فالن در خصوص
خالکوبیهای روی بدنش که بخشهایی از آنها در تصویر روی جلد "اِل" دیده میشوند، روبهرو شد. "هِرد" در پاسخ به این سوال، توضیح داد که یکی از آنها جملهای از "پابلو نرودا"،
نویسنده و شاعر شیلیایی است؛ و دیگری، شعری است به زبان فارسی از عمر خیام، شاعر و فیلسوف ایرانی. او در توضیح شعر خیام اضافه کرد: «خیلی شعر زیبایی است؛
دستکم من اینطور فکر میکنم... از آن نوع تَتوهایی نیست که وقتی مست میکنی و خارج از کنترل هستی، میگیریشان.» گفتنی است سِت مکفارلن، کمدین
و تهیهکنندهی امریکایی، دیگر مهمان برنامهی دوشنبشب جیمی فالن بود.
(sm120)
آخرین اپیزود Game of Thrones غوغا کرد و رکورد این مجموعه را شکست !
به نظر می رسد که Stephen Curry و سایر ستارگان Golden State Warriors و Cleveland Cavaliers هم نتوانستند جلوی Game of Thrones را بگیرند ! ب
ا اینکه بسیاری از کارشناسان پیش بینی کرده بودند که به دلیل همزمان بودن مسابقه فینال NBA و اپیزود آخر از فصل پنجم مجموعه Game of Thrones،
استقبال از این اپیزود بسیار کاهش پیدا کند، ولی تمام پیش بینی ها اشتباه از آب در آمد و این اپیزود به نام "Mother's Mercy" نه تنها شکست نخورد بلکه رکورد این مجموعه را شکست !
پیش از این اپیزود اول از فصل پنجم Game of Thrones با 7.99 میلیون بیننده در امریکای شمالی، رکورد دار بود ولی اپیزود Mother's Mercy با 8.1 میلیون بیننده ا
ین رکورد را شکست و به موفق ترین اپیزود این مجموعه بی نظیر تبدیل شد.
خود طرف می پسنده ...اینجور کارا مد شده ..همه می پسندن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ننه زاده خودشو کشت واسه شادی
حضرت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)همین مونده بود بره با مغازه دارای لاله زار صوبت کنه
(sm2)
چقدر گرم شده (sm172) کی تابستونی بر میداره اخه چطوری میرن کلاس (sm178)
(sm2)
به عنوان مثال در یکی از همین واگذاری ها ، یکی از بزرگ ترین پتروشیمی های کشور را که در سطح جهانی شناخته شده است و چندین هزار میلیارد تومان ارزش دارد را به قیمت عجیب و غریب 100 میلیارد تومان به یک شرکت خاص فروختند و تازه ، آن 100 میلیارد تومان را به طور اقساط دریافت کردند(!) و بدین ترتیب "دوستان" با پرداخت 30 میلیارد تومان قسط اول ، صاحب این ثروت افسانه ای که متعلق به مردم ایران است، شدند. 30 میلیارد تومان ، قیمت یک پنت هاوس مجلل در شمال تهران است ولی با این پول، یکی از بزرگ ترین پتروشیمی های ایران و منطقه را از مردم ایران گرفتند و به دوستان خودشان دادند! (عصر ایران در حال تهیه گزارشی در این باره است و به زودی آن را منتشر می کند).(sm2)
آها فکر کردم خودت اصرار داری همه این سبکی باشن(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
wooooooooooooow
این چی بید؟
اگر سوختیم!!!! اگر باختیم!!!! (sm50)
زینو!!!!!!!!
زخمی رویاهای رفته به بادیم !!!! (اره جون عمت) (sm70)
(sm169)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] گروه تروریستی داعش یکی از اعضای اندونزیایی خود را به جرم داشتن ایدز و انتقال عمدی آن به سایر اعضای این گروه اعدام کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120)
دوستان اگه میشه فقط به این لینک برید و کار خاصی نمیخواد انجام بدین فقط بذارین کامل لود بشه مربوط به دریافت جم رایگان کلاش اف کلنز هستش.(sm127)
نه بابا معمولا یه چیزی که مد میشه تا ملت عن قضیه رو در نیارن ول کن نیستن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر بنیامین ..
(sm2) آخه این چیه خداوکیلی ..
(sm2) یه بار بچه بودم سگ منو دنبال کرد خوردم زمین بهم نزدیک شد یه چک بهش زدم فرار کرد ..