مجمع رو نفرین کردن ، اسرائیلی ها میخوان سران مجمع بیفتن به جون هم (sm9)
نمایش نسخه قابل چاپ
مجمع رو نفرین کردن ، اسرائیلی ها میخوان سران مجمع بیفتن به جون هم (sm9)
فحش ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جواز دارم
حداقل پیش من نگو
(sm54)اوه اوه...چه خبره
(sm168)
من منظورم بچه های اینجا نبود..درد و دلمو گفتم..منم از کارم اخراج شدم منم چون فکر میکردن املم خواستن سریعا چهل روز بعد فوت شوهرم شوهرم بدن..امثال منم ضربه خورده..اونی که میره از ایران راحت میشه ولی راحتی واسه من به جرم عقایدم حروم شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یووه هض کردم(sm120)(sm120)
(sm178)
دنیا مگه چی داشته رو نکرده ؟ (sm50)
ونگر دیوث(sm178)
(sm81)
لعنت به این شانس
از تو بعیده این حرفا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فکر میکنی ما سخت زندگی نمیکنیم؟؟
اگر من و همفکرام بخوایم اعتقاد واقعی خودمونو بگیم که از کمترین حقوق انسانی هم برخوردار نیستیم!
اگر ما بخوایم اعتقاد واقعی مونو بگیم حتی حق تحصیل و بیمه و درمان و کار هم در این کشور نداریم! ازدواجمونم ثبت نمیکنن چتی تو دعاوی حقوقی این جا هم هیچکس واسه همفکرای ما حقی قائل نیست!
واسه همینه همه مجبورن دروغ بگن دروغ پشت دروغ! واسه اینه اعتقادات نصف مردم تقلبی و فیک....واسه همنیه این عقده های از جای دیگه میزنه بیرون و میخوان سر یه بی گناه خالیش کنن که البته اصلا قابل قبول نیست.
من اگر بخوام فردا برم بگم از دین اسلام درومدم از نظر خیلیا ریختن خونم واجبه مگه جز اینه؟؟؟
بذار یه کلمه بگم حتی کسی واسه تفکر ما حق زندگی هم قائل نیست... وقتی حتی اسلام یه عده انسان رُ نجس میدونه دیگه جای حرفی باقی نمیمونه!
بعد مهاجرت کنیم؟؟؟ واقعا این طوری فکر میکنی؟؟
اون وقت چرا ما باید مهاجرت کنیم از کشوری که درش به دنیا اومدیم؟؟
تازه یکی مثل من که شرایط خانوادگی و مالیش حتی اجازه این کارم بهش نمیده چی؟؟ تکلیف من این وسط چیه؟؟
اینه که میبینی! طرد شدن از سوی جامعه....انزوای کامل! و دیگر هیچ...
(sm172)
همجنسگرایی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارت(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر هست؟؟ (sm50)
خودت (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارم جزو عقایدمه توهین کنی میزنم با خاک یکیت میکنم (sm70)
امشب اصلا حالم خوش نیست
اسمش هست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمین کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
یاد ونگر افتادم ناخود آگاه(sm3)نقل قول:
3هیچ جلوبود(sm74)
نظر؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
پسر خوب اینایی که تو میگی تو این جامعه یعنی انزوای،کامل اره حرفت قبول ولی من که مثلا قبول شده جامعم و سوگلی فقط به جرم اینکه بعضبا به اسم دینم هر غلطی خواستن کردن باید طرد شم؟مگه من منزوی نیستم؟من تو محل قدیمی زندگیم جوری نگاه میشدم که انگار ابلیسم..مشکل من امین روبروی افکار تو ایستادن نیست مشکل من اینه که از هر دو طرف دارم میخورم هم همقطارام هم بر ضد خودمنقل قول:
خیلی حرف زدم درد و دلی بیش نبود..شب بخیر دوستان(sm10)
تقریبا چه دوست داشتنی بود (sm50)نقل قول:
شب خوش ملی ، امیدوارم دلخوشی هات بیشتر از دلگیریت بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که خیلی دوس داشتم تمام یق ی لباسمُ جوییدم (sm2)نقل قول:
پایانش عالی....
فقط ترجیح میدادم راوی نداشته باشه و با خروج از بیمارستان ادامه پیدا نکنه(sm120)
جز فیلمای رده ی بالای من قرار میگیره....
نمره ی من حدود 80-85(sm120)
سکانس خیلی خاصی هم به عنوان بهترین ندیدم فیلم تقریبا یه دست بود(sm120)
(sm10)نقل قول:
فک کنم میتونه به عنوان well of week باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریاضی 1 ریاضی 2 ریاضی دنده به دنده، ریاضی بشقاب پرنده، ریاضی چرا نمیخنده…
انتگرال یگانه، انتگرال دوگانه، انتگرال سه گانه، حالا دسسسس دسسسس…
انتگرال دس توابع رقص، حالا برعکس، توابع دس انتگرال رقص!!!!!!!(sm2)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تکلیف ما چیه مالی جون؟؟ بریم بمیریم..نقل قول:
تو کاملا حقد اری درست تو هم وضعت خوب نیست ولی یه جور میگی انگار این قضه هضم شده که ماها حق زندگی نداریم واقعا این طوره؟؟!!یعنی باید تن بدیم به جامعه؟؟ تن بدیم به چیزایی که باورشون نداریم؟؟!
مشکل من اینه از همه طرف میخورم...تو میگی از سوی قشر دین دارم میخوری خب این انتخاب خودتب بوده داری هزینه باورتُ میدی درسته این حقت نیست ولی ما چی؟؟
مشکل من با تو نیست! من میگم ما هر دو در یک جبهه ایم! جبهه ای که حقیق اولیه انسانی خودشُ میخواد همین
دلم واسه ونگر میسوزه(sm74)
خاک به سرش(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکستن رکورد رائول قسمت بهترین بازیکن تاریخ بود(sm120) مبارکش(sm120)نقل قول:
آیا در سینما به جز فیلم Million Dollar Baby صحنه خودکشی فیلم دیگری هم که دوست داشته باشید و مثل این فیلم از آن دفاع کنید؟؟؟ چون شما در بعضی فیلمها خیلی با این صحنه ها مشکل دارید (صحنه های خودکشی)نقل قول:
مسعود فراستی: شاید این تنها فیلمی است که من از خودکشی اش دفاع می کنم.
(sm120)
رونالدو افت کرده تا قیمت داره ردش کنیم بره(sm120)نقل قول:
کاملا معلوم بود از رو شکم سیری بازی میکنه دیوث(sm3)نقل قول:
منم لذت بردم...البته از ما نپرسه بهتره...از آدمای امید وار بپرسه نتایج بهتری به دست میاره....(sm120)نقل قول:
اصلا فک نمیکردم این کارُ بکنه فقط کاش ادامه نیافته بود اون 2 دقه(sm120)
بیل امیدوارمون کرد (sm120)نقل قول: