من چن جا پیشنهاد کار داشتم ولی نرفتم میدونی ؟ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من چن جا پیشنهاد کار داشتم ولی نرفتم میدونی ؟ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه یهو پست تو رو دیدم به جون تو قسم خوردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشكسالي در زمين بيداد و غوغا ميكند
بخشش هفت آسمان، كو باد و باران را چه شد ؟
(sm25)
(sm81) تک تک دانلود کن از هر البوم دو سه آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقااا فقط همینه نه به سواده نه به هیچی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله چند بار نزدیک بود ترور شم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تعرفه ها دیگه نیس . آخه من هر ماه 15 تومان شارژ میکنم بعد 25 ام نشده شارژم تموم میشه مجبورم دوباره خرید کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبانه رایگان کدوم قسمتش فعال میشه ؟
بنظرم اگه ادم بتونه خودش یه کار راه بندازه خیلی بهتره تا بفته دنبال کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه بتونه
فحش بده سفید بزار(sm120)
(sm70)تیکه کلفتی بودنقل قول:
کجاها؟؟(sm2)نقل قول:
برای من که هست ! همین چن روز پیش تمدید کردمنقل قول:
فک کنم باید تماس بگیری