تیکه نبود حقیقت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تیکه نبود حقیقت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید در جیبامو بدوزم(sm70)کنترلش دست خودم نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی حتما تماس میگیرم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیس که ما حسابداریم همه جا مارو میخوان مثل چی ... فقط ما افتخار نمیدیم میدونی ؟؟ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور نميكنن اينو اون
چون نرفتن سراغش
بعد ميشن ميگينن جوونا نميرن دنبال كار
خو دِ آخه لاشيا اصن كاري هست كه بخوايم بريم
كس عمشون (sm59)
متاسفانه اونم سرمايه ميخواد كه توو اين زمينه هم ريديم (sm2)نقل قول:
ميخواستم پليس +10 بزنم توو اين شهرك خودمون (sm25)
گفتن مجوز نميديم واسه اين منطقه
ديگه نميدونم چيكار كنم (sm54)هر وري ميريم بن بسته (sm3)
(sm70)حتما اينكارو كننقل قول:
ورشكسته ميشي سريع (sm120)
صحبت های جالب خسه درباره ی رونالدو :
وقتی میخواستم به اولین جلسه تمرین تیم برم تصمیم گرفتم که 2 ساعت زودتر برم و تمرین اختصاصی رو شروع کنم که مربی رو تحت تاثیر قرار بدم و انو شگفت زده کنم
اما وقتی 2 ساعت زودتر رسیدم اونجا دیدم کریستیانو قبل از من اونجا بوده تمرین میکرده
(sm59)
برم تايپيك واليبال رو بيارم بالا
آیفون 6 پلاس نیز با قیمت 800 یورو برای نسخه 16 گیگابایتی، 900 یورو برای نسخه 64 گیگابایتی و 1000 یورو برای نسخهی 128 گیگابایتی به بازار عرضه خواهد شد.
یورو 4140 هست با این حساب از 3,3 میره تا 4 تومن !!!! (sm3)