الان رضا صادقی (عمو رضا) هم آلبوماش رو خودش پخش میکنه مستقل میشه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان رضا صادقی (عمو رضا) هم آلبوماش رو خودش پخش میکنه مستقل میشه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خانم فروشنده که خیلی خانم با شخصیت و هنر دوستیم بود ازم پرسید این چیه روش خاره ؟! منم براش توضیح دادم گفت چقد جالب
امروز دوتا کفتر ماده دیدم رفتن رو هم (sm25) من فکر می کردم لز فقط مختص انسان هاس (sm25)
آوردیش مکان یا نه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی برا تو خار داشت؟(sm2)
گف فردا تیتراژا شروع میشه ..
(sm2)نمیتونین دو کلام بدون انحراف حرف بزنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نزدیک 60 سالش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)چن روز دیگه نقطه نظراتمو میگم با عنوان شتر گاو پلنگ بحران میانسالی
جواب قانع کننده ای بود من دیگه هیچ حرفی ندارم با تشکرنقل قول: