انصافا کار خیلی بزرگی کرده مخصوصا تو مرحله گروهی جلو ایران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انصافا کار خیلی بزرگی کرده مخصوصا تو مرحله گروهی جلو ایران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد مطلب: 126892
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
0
0
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (با اشتراک گذاری مطلب امتیاز کسب کنید)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] / 34 دقیقه قبل / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادرم رو هم میبرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول بچه های امروزی یکی از فانتزی هام ، اینه که مادرم با زنم دعوا کنن و منم بشینم بهشون بخندم (sm2)
مسی دیگه از چشم من افتاد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این جام رو ببره واسه خاطر همین حرفا (sm120)
نقل قول:
خدا اون روزو نياره چون نه تنها خندت نمياد بلكه اشكتم در ميارن امان از دست اين جماعت نسوان (sm25)
راستي در مورد سوالي كه ازت پرسيدم من تازه الان رفتم خوندم اونو نديده بودم اصلآ(sm74)
زرشک (sm120)نقل قول:
ولش کن مهسا جان این سهیل رونقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه حرفی زده دیگه
مادرم مثل خود من خونسرده و زیاد عصبی نمیشه (sm120) اما اگه باز زنم دعواشون بشه بشه من خندم میگیره(sm2)
مسی اون حرکتش که با اون بچه دست نداد یا همین بازی قبلی که انجام داد از چشمم افتاد و خدا نکنه کسی از چشمم بیافته دیگه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما باز هم میگم کاریزماتیک ترین فرد برای بالا بردن جامه(sm120)
نقل قول:
يه خنده اي نشونت بدن (sm120)
گه خورده (sm120)نقل قول: