[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بکش منم پام 2 نفری.......(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم پایتخت
بچه ی دبیرستانی فکر نکنم بتونه دو نفر رو پشتیبانی کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طوری برینید که طوری فکر نکنند که طوری ریدید
از همین الان معلومه بنیامین 94 ریده (sm2)
یعنی یه آلبوم چندتا تیزر لازم داره ؟
تعدادش رو بیخیال مهم اینه مثل بنیامین ریدمان نباشه
خواننده ای که ترانه سرای کل آهنگاش یه عقب افتاده ای به نام فرید احمدی باشه اصلا ارزش نداره که خودتو درگیر گوش کردن به کاراش کنی
کجای کاری دبیرستانی میشناسم صدتا منو تو و جانی سینسو(یارو کچله) حریفن(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
" دهاتی " , " حسرت " , " آریان " به ترتیب پرفروش ترین آلبوم های ایران هستند
خدا نصیب کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم دبیرستانشون تیز ک-سان نیست ؟نقل قول:
(sm50) همینهنقل قول:
اگه اشتباه نکنم آلبوم دوم آریان 3 میلیون فروش داشت شادمهر هم 8 میلیوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نه اسمش سوسیسستانه(sm2).سوسیس المانی توی سرویس بهداشتیاش عجیب محبوبه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ «دهاتی»، «حسرت» و «آریان» به ترتیب پرفروشترین آلبومهای موسیقی ایران هستند (sm50)
تو با من قهری اما پیش من باش ... (sm50)
یکی لینک تیزر آلبوم بنیامینو لطف کنه ممنون
- (sm25)
لینک نمیخواد 14 ثانیه هست یه دختر دبیرستانی داره پیتیکو پیتیکو میکنه ، بوشوگ هم پشت سرش ، پشت سر بوشوگ هم مثل مور و ملخ دختر بچه داره میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنیامین هم میگه برنامه های جدیدی دارم واست
- (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm50)
ﻣﻦ ﺧﺶّ ﻭ ﺧﺶّ ِ ﺭﻓﺘﮕﺮ ﺍﺯ ﺻﺒﺢ ﺯﻭﺩ ﺭﺍ
ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺑﻬﻤﻦ ﻭ ﺭﯾﻪ ﯼ ﻏﺮﻕ ﺩﻭﺩ ﺭﺍ
ﻣﻦ ﻫﺮ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻘﻢ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﺒﻮﺩ ﺭﺍ
ﺑﻮﺳﯿﺪﻡ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﺟﺎ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ (sm50)
(sm100)
نه دلگیر بودیم نه اذیت شدیم
نه صحبت نه دعوا فقط رفت که رفت (sm81)
خسته مث بزی که امیر می گه
(sm27)
این مادر خوبِ خیابانــی ، حالـــی شبیه حال من دارد
هر روز می افتد به جان شهر،با شهر جنگِ تن به تن دارد
زن/سینه مالامال اندوه ست،یک سینه ی خوش فرمِ امروزی
این روزها هر شاعــری قطعا"، چشمی به چاک پیرهن دارد !
اگر آوازی نیاشد ، شوق پروازی خواهد بود
آب ، نان ، آواز
سلام خبر چاوشی نیست آقا الیاس
بلاگفا کی درست شد (sm120)
در انتظار مرگ ، خاموشیم
جز خون و گریه ارتباطی نیست
مادربزرگم قبل مردن گفت
که تا ابد راه نجاتی نیست ... (sm54)
(sm178)در زمان جنگهای صلیبی، جنگجویان برای جلوگیری از خیانت همسرانشان از نوعی شورت آهنی (شكل زیر) استفاده می كردند
و به آن قفل می زدند و كلید آن را به روحانی شهر می دادند و پس از برگشتن از جنگ، كلید را پس می گرفتند(sm50)(sm51)(sm172)
اسمشم گذاشته بودن ک-س کلید (sm120)
- (sm2)
دیده زبان حال من بر تو گشاد رحم کن
چون که اثر نمیکند در تو زبان حال من (sm50)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30) (sm2)نقل قول:
چرخ شنید ناله ام گفت منال سعدیا
کاه تو تیره میکند آیینه جمال من
خنده رو از روی لبم گرفتی
عشقمو خیلی دست کم گرفتی (sm81)