کاری نداره رگتو بزن و برگرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کاری نداره رگتو بزن و برگرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر قطعنامه بدهید تا قطعنامه دونتون پاره بشه(sm120)
این سخن از کیست(sm120)
ظاهرا امشبم خونه خالی باز؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمل؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه برادرم هست(sm120)نقل قول:
به حدیث النظافته من الایمان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمای دیشب چطور بود؟؟ (sm120)نقل قول:
دماغتو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دان نکردم سرعت دان 10 بود(sm120)نقل قول:
امشب دانلود کن با داداش ببینین (sm120)نقل قول:
فکر کنم حال این دهن لق اصلا خوش نیست
اونا لزبینن یعنی میگی ما گی بشیم(sm2) استغفرالله(sm2)نقل قول:
اعصابم خرابه با این بازی تخمی که کردیم(sm3)فرقی با باخت واسم نداشت نمیدونم شاید انتظارات ما زیادی بالا رفته(sm54)نقل قول:
(sm3)نقل قول:
من هتل دزیره رُ گفتم باو (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
همه رفتن کسی با ما نموندش (sm98)
لیورپول خودش 1-0 باخته ورزش 3 تیتر میزنه بازگشت لیورپولی اندرلخت(sm2)
اگه توپ شوچنکو گل میشد دیگه خبری از قهرمانی لیورپول نبود(sm50)
همیشه یکی هست برینه به فرم ما
میگم جیمز کان زندس یا نه(sm54) حس سرچ نی همون بازیگر سانی تو پدرخوانده(sm172)
(sm98)
Now I've got that feeling once again(sm81)
واقعا بهترین بازیگر تاریخ(sm111)
سقف بازیگری(sm50)
مرحوم مارلون براندو(sm81)
ديوانگی هم عالمی دارد...
(sm120)
(sm169)
قطبی کجاست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کره جنوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کار میکنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا هیچ...تا چند ماه پیش تو ژاپن تیم داشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونجا که اخراج شد.. شیمیزو بود دیگه
بد باریدی امشب ..
خیلی برام زیادی بود دیگه این ..
تو جفا کن که از اینسوی وفاداری هست
طاقت و صبر مرا حوصلهٔ خواری هست
با دلم هر چه توان کرد بکن تا بکشد
کز من و جان منش نیز مددکاری هست
میخرم مایه هر شکوه به سد شکر ز تو
من خریدار، گرت جنس دل آزاری هست
گرد زنجیر به مژگان ادب پاک کند
آنکه در قید کسش ذوق گرفتاری هست
ما به دامان تو نازیم که پاکست چو گل
ورنه در شهر بسی لعبت بازاری هست
شکر جورش کن و خشنودی او جو وحشی
که درازست شب حسرت و بیداری هست
(sm27)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)دمش چه استعدادهایی که با این انقلاب گوز به فنا رفتن
ديشب چه خبر بوده اينجا (sm50)
چه بارونی (sm50)
گولش گوله برنو بود (sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
این کجا بود تا حالا (sm173)
امیر (sm176)