ماهی سیاه کوچولو .. (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
ماهی سیاه کوچولو .. (sm74)
یه هو این صدای بوزینه قیاسی میاد جولوم اعصابم خورد میشه ..
عجب تخفیفی 4g داش خیلی خوب بود ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) سینجول من 1+ میخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 4g داره ولی ضعیفتره همه شیش نسبت به اون ..
گوشی چیه بابا گوشی همین که دوتا باش زنگ بزنی کافیه ..
(sm27)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وي افزود: سه دقيقه قبل حرکت وقتي مسافران متوجه شدند که تا رسيدن به تهران نمازشان قضا خواهد شد و به همين دليل درپاي پلکان هواپيما به نماز ايستادند که با اصرار وشتاب خلبان، پلکان ازهواپيما جدا شد و هواپيما پرواز کرد که با اين اقدام 25 نفر ازمسافران زاهدان - تهران از پرواز جا ماندند.(sm2)
سبحان ربی الاعلی و بحمده اللهههههههه اکبر (sm2)
بوقی 300 داش (sm2)
ترامپ خطاب به رهبر کره شمالی : مودب باش (sm120)
مودب باش بی تلبیت ِ گامبو (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آروم بگیر پسر چه خبره (sm2)
(sm2)
(sm132) حسن آقا
(sm81)از حموم اومده شرتم پاش نیس
(sm9)
(sm19) اشترم یه دونه باشه
(sm120) این مسعود صادق لو نشنیده بودم خوب میخونه
من همچو ذره پیشت ،
جان در میان نهاده ... (sm50)
پیتر کویین....(sm172)
تعریف نکن دیوس من شن قسمتش مونده هنو ..
(sm98) چرا لالالند اینجوریه
رییس یه نظری بده درباره اینا لطفا که آیا ارزش دیدن دارن ؟
The White Princess
The Son
بمیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینبار با این حرف میلاد موافق هستم واقعا مقوا بود نه فیلم موزیکال بود نه درام نه هیچی بسی کسل کننده(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال تو این فیلمهای اسکار هیچکدوم ارزشی نداشتن سال پیش فقط بازی دیکاپریو می ارزید به همه اینها
همیشه اینجوری بوده هر چی فیلم متفاوت تر باشه احتمال برنده شدنش بیشترِ
الان هر کی فیلم میسازه در مورد همجنسگراها صد در صد جایزه میگیره
اونایی که واسه جایزه فیلم میسازن دقیقا خلاف جهت فیلم هایی که تو طول سال کار شده کار میکنن
این مترجما چرا دل به کار نمیدن
Vengeance A Love Story 2017
The Most Hated Woman In America 2017
Here Alone 2016
Planetarium 2016
Trespass Against Us 2016
فقط بندیکت
تو شب سیاه
تو شب تاریک
از چپ و از راست
از دور و نزدیکیه نفر داره
جار میزنه جار
آهای غمی که
مثل یه بختک
رو سینه ی من
شده ای آواراز گلوی من
دستاتُ بردار
دستاتُ بردار (sm50)
(sm2)زنجیر
از فامیلای چاوشیه انگاری
میلاد اینا کین اواتارت و امضاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروه carach angrenنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضا هر سه تاشون تشریف داره
آواتار هم خوانندشون تشریف داره
مرا جانی، که میدارم تو را دوست
عجب نبود که جان را دوست دارم....
(sm120)زدم تو گوششنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کو چنتا از آهنگای خوبشون رو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عاشق گریم این گروهام