اوه یــس یــس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوه یــس یــس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ديوثا شيفت شبم دارن(sm2)
پیوستن mojikhafan عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم .
پیوستن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم .
احسنت به اين كاربرا كه با قندشكن ميان عضو ميشن(sm2)
اقاي گرگ شناس،اونموقع ١١ رو زدم چرا دوباره ميرفت رو ١٠ ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان با بشكن بشكنم(sm2)
شب خوش(sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیر جان سلام
چند تا کار از شاهین ممکنه معرفی کنی
من خیلی وقته کاری ازش گوش ندادم
لطفا تو مایه های اینا باشه
طرف ما
پارتی سیاسی
وای کشته مارو
با ما
ممنون . تو خوبی ؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتر تو این سبکی ازش دوست داشتم
به جز بی بی سی دیگه این مدلی کاری نداره ؟
نقل قول:
باشه این 2 تا را پس دان میکنم
ممد نوبری و آیت الله بی بی سی (sm14)
آهنگای دیگش تو سبکه راکه دیگه؟
من آخه زیاد اهل راک نیستم از این نظر ...
(sm50)
نقل قول:
پاپ راک خوبه
الی (sm2)برای سایتم خطرناکه بیشتر از این بشکافی (sm2)
خب الان از 3 تا آلبوم آخر کدوم را اول دان کنم ببینم میپسندم یا نه ؟
این همونیه که همیشه شعرشو میزاری؟! (sm70)نقل قول:
شکنجه ها یواشکی نبود ...
اوکی من دان کنم و گوش کنم نظرمو میگمنقل قول:
مرسی لطف کردی واقعا (sm72)
فعلا شبت به خیر (sm111)
و من الله توفیق (sm61)نقل قول:
تو این لحظات عرفانی و ملکوتی ما را هم فراموش نکن در دعاهات ..(sm2)(sm121)
با این وضع که داره پیش میره، دیوثا تا چند موقع دیگه روزانه شیلتر میکنن (sm3)
تو حرص نخور گلم (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستامو بگیر آلیسم (sm50)
باید ادامه داد (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیر جان گوش دادم
ممد نوبری و بی بی سی متاسفانه زیاد خوشم نیومد
بی بی سی لحن خوندنش خشن بود آخراشم تبدیل به Gothic Rock شد (sm14)
یواشکی خیلی قشنگ بود (sm118) دستت درد نکنه موسیقیشم خوب بود دوست داشتم
منم منبعد حالا میتونم شعرشو بیام اینجا بنویسم (sm2)
در حال حاضر 60 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 59 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm169)
(sm173)دمی موهاشو کوتا کرده پاهاشم چرب کرده
(sm2)زر نزن دیوث تو اصن سبک دیگه ایم میشناسی که بشگافی یا میگی پاپ راک یا راکنقل قول:
عجب ریدمانی زده بلاگفا (sm81) اینا که گفته بودن پستای ماهِ پیش
چرا شد 2 سال پیش (sm81)
(sm70)تو الان میتونی وارد شی ؟
(sm120)چقد بت گفتم تو این سالا بیا سایت بزن تف دادی اومد سرت
توام از اون آدمایی که منتظری بگا بریم بگی مگه نگفته بودم!
پولم کجا بود آخه ، یه سرور مطمئن ماهی 70 تومنه
قالب خدا تومنه ، یکی پیدا شد مفتی زد واسمون با 50 تومن
فقط تف میدی دیگه ، امنیتِ ما با بلاگفا برقرار بود، رتبه ی گوگلِ ما با بلاگفا بالا بود چون رنکش 3 بود تو الکسا و ما رو میاورد بالا ، مرض داشتم مگه بیام خودمو صفر کنم از اول بشینم سایت بیارم بالا هزینه کنم امنیتمم برقرار نباشه؟ همینجور یه چی میپرونی واسه خودت دیگه
اگه امنیت داشت که الان میومد بالا بلاگفانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اشترم این رشتی هر چقد تف داد من باب این موضوع جوابشو بده
اگر در روزهای آتی در روند تعمیر و بازگردانی اطلاعات پیشرفت حاصل شد مطالب ماههای گذشته به وبلاگها اضافه خواهد شد. همچنین بخشی از مطالب اخیر وبلاگها به مرور و در چند روز آتی به بخش مدیریت وبلاگها اضافه خواهد شد
سرور ماهی 11 تومن 400 تا آنلاینو می کشه (sm50) حرف زدیانقل قول:
(sm120)منظورش موقع ریلیز اهنگه
داشت دیگه ، مطمئن بودی هیچوقت داون نمیشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم سر انتقال بگا رفتن ربطی به امنیت نداشت
این فرق سرور و هاست رو تشخیص نمیده هنوز
سرور 11 تومنی با اولین اتک داون میشه نه امنیت داره نه کشش نه سرعت
این شاسکولو نگا ، خودت خیلی میفهمی سرور میزبانی چیه آخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی هاست 11 تومنی رو کردن تو پاچت 60 هزار تومن می فهمی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم بکش بیرون