شما جیگر دوس داریـــــــی !?؟! (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
شما جیگر دوس داریـــــــی !?؟! (sm30)
سجاد کپک تو کار و زندگی نداری .. (sm3)
سجاد پخش کن
سجاد بپر رو کیون ممر ..
اَ ای شوکورول شکلاتی خریدم چه خوش مزه س !!!! (sm19)
دیشب خیلی تلخ بود خیلی شاید تلخ ترین شبم بود ..
فغان که روزی آید قدیس زمان خز شود
کیون ممر بازیچه ی هر کـس و ناکس شود
شان و منزلت و قداست ممر را هر از راه رسیده ای دست مایه ی طنز خود میکند (sm25)
حامتین پسریم الان مد شده دولوپرا از رو فلش سایت میزنن چقد زیباس میخوای ببینی !?؟!
عشق دو حرفی (sm50)
چی میگی؟ پخ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دست موزیک پارسه ، دارم صحبت میکنم امروز بزارن
عکاسشون رفته عکس اختصاصی گرفته
کیون عچقم جاش (sm127) اینجاس ..
10 روزه پارو گوش ندادم (sm50)
مگه باش مصاحبه کردن ؟
الی اون طرح و واسه کی میخوای؟
همتین طرح اخریو که بت گفتمو چیز قشنگ در بیاری ها
(sm19)وووی تله پاتی جیگلتو بخولم
عجله ندارم ولی خیلی شیک بشه
یاغی تبار چقد قیافش داغونه بنده خدا
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خواستی نوشته اضافه بشه دیگه؟ بالاش فارسی بنویسم زیرش انگلیسی
نه فقط عکسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پست زده بودن تو اینستاگرام که دوس دارین از کدوم خواننده عکس بگیریم بزاریم
حالا رفتن از محسن گرفتن ، ولی هیچکی ننوشته بود تو کامنتا از چاوشی بگیرین ، صبح به من گفتن برو کامنت بزار چاوشی (sm2)
چرا تو این شبای عزیز میخوای منو زجر بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه نمونه ساده ش ..
جلوتر Ajax اینا وسط میاد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو جاهای خالی و اگر خواسای رو عکس کار کن
اسماشونو بزن و نیو البوم کامینگ سون از این چیزا
(sm178)(sm178)(sm178)
یعنی خودت هرجور تونستی این حرفتو تفسیر کنی بالای چشم من ، روی سر من
رشتی هستی دیگه باید ساده ترین جملاتم برات تفسیر کنن
لقب الی زورگو هه ..
فقط زور میگه ..
گویا نظر بهروز به آلبوم مثبته
بدش هم نمیاد با محسن همکاری داشته باشه ها
(sm59)
تا خود صبح با خودم،همش کلنجار میرم
تا بلکه خوابم نبره،نیای به خواب دیدنم. . .
عجب آهنگیه (sm50)
دمش گرم!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت بر تو مرد فهیم ..
دو ساعته داره پلی میشه (sm50)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی رو به یاد بیارید که گفتم کمد شاهکار محسنه .. (sm50)
(sm2)
بهنود فدوی ترکونده 1 دقه آخر ..
عچقم بیا بغلم یه بوس بده بخولمت .. (sm184)
وکال محسن تو کمد .. (sm81)
من سعی میکنم بخونمش سخته برام ..
چیه این آخه. ما داریم می کشیم خودمون و که از فلش استفاده نکنیم تو باز فلش میگیری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو بگیر با سی اس اس کار کن
(sm2)خداروشکر ایان تراکو نتونستی بگیری ازموننقل قول:
سینجول دیوث اسم کلنجار میاد یه جوری میپره وسط انگار خودش خوندتش (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا یه خونه کوچیک رو بخونیم مسابقه بدیم ..
صدای دوم خوندم پشمت فر میخوره ..
(sm2)