(sm178)(sm178)(sm178)واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm178)(sm178)(sm178)واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من پیش داوری میکنم و از همین الان میدونم که قراره چه چیزی بشنوم(sm178)(sm74)نقل قول:
میشه بر اساس شناخت و رزومه کاری عوامل آلبوم تا حدودی درباره نتیجه نهایی انتظاراتی داشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا این چند خط نوشته هزارتا تشکر داره(sm10)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(ببخشید هاااا ولی بی رو دروایسی باید قبول کنیم که) بچمون گشاد کرده حسابی(sm178)(sm178)(sm178)نقل قول:
که کرده...(sm74)نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
آخر از صخره می افته پایین و کار دستمون میده(sm51)
دوستان شما میتونید تو پیج اینستای شادمهر برید؟!!
من توی سرچ نمیتونم پیدا کنم! و روی اکانتش هم میزنم صفحه خالی میاره!
بلاکت کرده حتمانقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]