[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل 6 قسمت دوم بالاخره دارم تمومش میکنم..
شاید باورتون نشه ولی از نظر من از فصل ششم به بعد تازه سریال داره جذاب میشه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا(sm54)نقل قول:
علاوه بر این، یک صحنه نبرد در فصل هشتم این سریال در طول ۵۵ شب فیلمبرداری و تولید شده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm81)
فصل ششم قسمت پنج..
(sm50)
کاش میشد تو دنیای واقعی یه بوس کنم رو لپ امیلیا کلارک (sm120)
تو خواب که فراتر از اینها رفتم (sm120)