(sm81) اسمش میاد گرسنه ـم میشه (sm74) تنها 20 روز باقی مانده است (sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81) اسمش میاد گرسنه ـم میشه (sm74) تنها 20 روز باقی مانده است (sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا صبر بده به روزه داران(sm25)
تو چه معشوقی هستی که شماره عشقتو نداری ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) کاش لحظه های رفتن نمی بارید اشک چشمام (sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
شرف داره ؛ شرف داره (sm70)
عمل زانوت انفجار نور بود اصننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
شاید من نخوام برم پیش هر کسی ، چرا منو پاسکاری میکنین بین روزه داران ها؟(sm70)
تنها چراغی که بعد از آمدن روحانی در زندگیم روشن شد ، چراغ بنزین ماشینم بود ...
یه جاییم هست که خواننده نامی بنیامین عارض هستن خدمت عشقشون ، دوست دارم خودم پالتوتو بگیرمو ، تو بپوشی و ...
باید عرض کنم بنیامین جان هوا گرمه الان موقع پالتو نیست ، بزار خودش لباساشو بخره (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت انتخاب كن اصن منتها سعي كن پيش اكثريت بري گناه دارن (sm30)