ما همه از خاکیم دوباره بر خاکیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باقی مطلق نه بام افلاکیم
نمایش نسخه قابل چاپ
ما همه از خاکیم دوباره بر خاکیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باقی مطلق نه بام افلاکیم
میدونی که بی تو سخته زندگی اما نگاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جون سپردن دل منو چه آسون میگیره
هر روز پاییزه ...نقل قول:
هی وای من.................
نشد که از دلم جدا کنم تورو
نشد نشد گلم برو برو برو
واسه من گل نفرست دیگه دوستت ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza88rr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام گذشته ها رو باز به خاطر بیارم
من رویایی دارم ،نقل قول:
رویای آزادی
رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
یاد باد یاد گذشته شاد بادنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دل زرد و تهی در حسرت دیدار باد
دلم میخواد بیام پیشت بذارم سر روی دوشتنقل قول:
بگم میمیرم از عشقت برم گم شم تو آغوشت
تورو دوس دارم تا مرز جنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورو دوس دارم اینو تو بدون