(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)
زهر مار تا حالا با سرعت 20 کیلوبایت 100 مگابایت آپ کردی ؟
آلبوم قبلی یزدانی رو با 10 15 آپ کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو انقلاب زمین خاکی از کجا گیر آوردی؟ (sm30)(sm30)
منظورم پیادرو بود
تو تو پیادرو بشینی کیونت خاکی نمیشه ؟
(sm27)بزار ایرانسل نسل سومشو راه بندازه....
ساعت 1 بود میدون انقلاب
(sm70) یکی زنگ زد با لهجه ای عجیب
هـــــــــا رضا ولک 3 تا ترک آخری رو زدی آمو ؟ (sm2)
رضا کجا بودی دقیقن؟ مغازه دوربین مدار بسته نداشت فیلمتو بگیره؟ (sm2)
با سیم دنبال انتن رایتل(sm30)
چندم اومد آلبوم صفوی (sm2)
(sm2)(sm2)
20 اردیبهشت اومد امیر نه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی رو با کابل وصل میکنم یه لپ تاپ بعد اینترنت گوشی که ماله خط رایتله میاد تو لپتاپ میشه استفاده کرد
در این حد دیگه میدونم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل خسته نباشی (sm10)
یه 90 قسمتی طنز از توش در میاد (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
سرعت آپلود رو کلا کم کردن که نشه مکالمه تصویری انجام داد
رنگین است (sm50)
چی شده ؟
امام حسین؟؟
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
دوباره بازها را باز خواهم کرد
چه بی ادب (sm2)
هرگز نخواستم که تو رو با کسی قسمت بکنم
یا از تو حتی با خودم یه لحظه صحبت بکنم
هرگز نخواستم که به داشتن تو عادت بکنم
بگم فقط مال منی به تو جسارت بکنم
انقدر ظریفی که با یک نگاه هرزه میشکنی
اما تو خلوت خودم تنها فقط مال منی
هرگز نخواستم که به داشتن تو عادت بکنم
بگم فقط مال منی به تو جسارت بکنم
ترسم اینه که رو تنت جای نگاهم بمونه
یا روی تیشه چشات غبار آهم بمونه
تو پاک و ساده مثل خواب حتی با بوسه میشکنی
شکل همه آرزوهام تجسم خواب منی
حتی با اینکه هیچکس مثل من عاشق تو نیست
پیش تو آینه چشام حقیره لایق تو نیست
(sm50)
بیا ببین که مرگ هم حریف ما نمی شود
ببین که قامت من از حادثه تا نمی شود
تو نیستی خدای من ، من و تو هر دو بنده ایم
فریب سروری مخور ، بنده ، خدا نمی شود
هزار تیر حادثه ، کمین گرفته در کمان
ولی اگر نخواهد او ، یکی رها نمی شود
وعده ی خوشبختی من ، به خواب مانده تا ابد
گناه زنده بودنم که بی جزا نمی شود
همیشه مرگ قصه ها ، مرثیه ساز قصه نیست
زوال این همه صدا که بی صدا نمی شود
(sm27)
چه صبح دل انگیزی (sm128)
(sm100)
(sm50)زمين زادگاهم را كه صدها تكه و پاره س
دوباره باز خواهم يافت
سبب سازان هجرت را
تبرداران ظلمت را
به دار نور خوام بست
(sm50)
دنبال مرگ گشتم تو سطل زباله بود (sm50)
دنبال نور گشتم تو سطل زباله بود (sm50)
دنبال عشق گشتم تو سطل زباله بود (sm50)
دنبال یار گشتم تو سطل زباله بود (sm50)
(sm50)
(sm59)اگر بازی دیروز رو از شبکه اچ دی نظاره گر بودید نرگس محمدی و لیندا کیانی را در اغوش هم میدید(sm93)بانوان بی حجابم نشون میداد
گناهم
بودن و بودن و پاكي
گناهم
مثه ديگرون نبوده
اسم من بيگانه ي عريان
لز ؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)فیلم جدید اسکارلت دیشب اومد امروز صب گرفتم چون یه پدر امرزیده ای رو سرور ایران اپ کرده بود فرتی دان شد دیده شد پسندیده شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)داشتن به دوربین نیگا میکردن ازشون عکس بگیره یارو کارگردانه نمیدونس که اینا بازیگرای ایرانین صحنه جالب ناکی شد (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)اون فیلمیم که اکبر لینکشو داده بود پاک شد رفتم بگیرم دیدم بازم اونو رو سرور ایران زدن اونم گرفتیم (sm2)چه حالی میده جون تو
(sm2)عجب تصادفی اسم اسکارت تو ویکی پدیا ***** شده (sm30)
الآن يه آلبوم ميذارم واستون با تك تك سلولاي بدنتون بازي كنه و همه بندري برقصيد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید جان خوبی(sm74)
مرسي بد نيستم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ناراحتي ؟ (sm54)
واسه داریوش دوبار باز خواهم گشت چقدر دوس داره برگرده به باعث بانیش لعنت باعث جداییش شد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاا ديدي ؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزوم به دل ميمونيم آخر (sm1)
بخدا ارزومه یبار ببینمش سر بزارم زمین بمیرم(sm81)نقل قول: