میگن اگه تتلو بمیره
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ملت میریزن تو خیابونا میگن :
آآآآآآآی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو واکن
نمایش نسخه قابل چاپ
میگن اگه تتلو بمیره
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ملت میریزن تو خیابونا میگن :
آآآآآآآی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو واکن
سوال شرعی دارم:دختره تو خیابون جلوم راه میرفت....
.
.
پولش افتاد....بهش گفتم خانم پولتون افتاد...
برگشته میگه خر خودتی آشغال.....
........... هیز
خیلی بد دهن بود.
منم پولشو برداشتم رفتم یه شیرموز خریدم...
عایا این شیرموز حرامه؟
لطفا کمکم کنید
ﺍﻗﺎﯾﻮﻥ ﺩﻟﺸﻮﻥ ﺩﻝ ﻧﯿﺴﺖ
.
.
.
.
.
.
.
ﺩﻟﺴﺘﺮﻩ
.
.
.
.
.
ﻻﻣﺼﺐ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﮐﻒ ﻣﯿﮑﻨﻪ
خخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامحدود 130 تا ، اما لاکردار واسه رفیقم 200 ، منطقه به منطقه فرق داره لنتی
خونه هم که به قول خودشون 512 هست رو 250 میچرخه تازه محدوده ...
همین فرمونو بیا دادا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SouRena! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﭘﺴﺮﻩ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﺍﺱ ﺍﻡ
ﺍﺱ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﺪ ﺍﯾﻦ ﻫﻢ
ﻣﺤﺘﻮﯼ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺳﺎﺷﻮﻥ
ﺩﺧﺘﺮﻩ : ﺳﻼﻡ ﺍﺳﻤﺖ ﭼﯿﻪ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻟﺘﻪ؟
ﭘﺴﺮﻩ : ﻋﻠﯽ 26 ﯾﻮ
ﺩﺧﺘﺮﻩ : ﺍﺳﻤﺖ
ﻭ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﻧﺪ 30 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺷﺖ ﺗﺎ ﭘﺴﺮﻩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩ
ﻓﻬﻤﯿﺪ ﺍﺳﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍِﺳﻤَﺖ ﺑﻮﺩ
ﺍﺻﻦ ﯼ ﻭﺿﻌﯿﻪ ﻭﺍﻻ
من دارم میام گیلان ...خخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چن وقت پیشا از مخابرات نامحدود میگرفتم به زور 15 کیلو بایت میداد ...(sm178)
اصن یه وضی ...
(sm1)
قربونت داداش... 128 نامحدود شاتل دارم و راضی هستم(نزدیک2ساله) گرون هست اما دیگه مشکل خرید گیگ و قطعی زیادو ندارم..آره منم شنیدم که اندیشه بهتر شده و امیدوارم همینطور بمونه اما خب در اکثر مراکز مخابراتی ثبات نداره ..یه زمانی که مخابرت خوب بود از شاتل جمع کردم رفتم اونجا اما بعد یه مدت داغون شد و برگشتم! دیگه نمیخوام واسه Isp های دیگه ریسک کنم و سرجام می مونم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشت هستم شما کجایی؟
قديما پسرا ميرفتن جلوى دبيرستان دخترونه، اما الان ميرن جلو دبستان!!!
.
.
.
.
نه كه فكر كنيد سن ازدواج پايين اومده ها !! نه !!
.
.
.
.
.
.
.
.
ميرن به هواى مامان بچه ها
.
به همين بركت قسم.
چند میگیری نامحدود؟؟؟؟(من خودم شاتل محدود دارم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت دانلودش چقدره؟؟؟
جنبه چیست؟
چیزیه که اگه داشته باشی میگن:
خــــــــــاک تو سرش
هرچی میگیم بهش برنمیخوره!
و اگه نداشته باشی میگن:
خــــــــــاک تو سرش
هرچی میگیم بهش برمیخوره!!
ی همچنین جامعه واقع بینی داریم مااا
بچه ها هیچکدوم اسیاتک دارین ؟
دنیای مجازی تو ایران ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻧﻮﺩ ﺩﺭﺻﺪ ﺩﺧﺘﺮﺍﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺧﻮشگلن ﻭ ﻫﺸﺘﺎﺩ ﻭ ﭘﻨﺞ ﺩﺭﺻﺪ ﭘﺴﺮﺍ ﺧﻮﺵ ﻫﯿﮑﻠﻮ ﻗﺪ ﺑﻠﻨﺪﻥ...
ﻭ ﺍﯾﻨﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ﺗﻮﺭﯾﺴﺘﻦ ﻭ ﺑﻪ ﺯﻭﺩﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﯿﺮﻥ...!
30تومن...سرعت رو 100 ثابته و البته خودت میدونی که محدودیت دانلود دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا بیخیال 30 تومن ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان محدود باشبانه میگیرم 40 ....
(sm98)
الان مگه نگفتی نامحدود داری؟؟؟(sm176)نقل قول:
اینم قطعی نداره خیلی وقته ، مخابرات افتضاحه (sm25)نقل قول:
الان از سرعت راضیم ، ولی صد در صد از دستشون در رفته شیر سرعتشو میبندن ...
قبل اینکه سرعت بره بالا رفتم شاتل میگم نامحدود میخوام ، میگه داریم نامحدودامونو جمع میکنیم بیا 50 گیگ ببر ، چه فایده سرعت داشته باشی 50 گیگ بیشتر نتونی دان کنی ...
هزینه بیشترشم حالا به کنار ...
انزلیشینم آبرار (sm127)
ﺭﻭﺑﺎﻫﯽ ﺍﺯ ﺷﺘﺮﯼ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﻋﻤﻖ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ ﭼﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﺳﺖ؟
ﺷﺘﺮ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ: ﺗﺎ ﺯﺍﻧﻮ .
ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻭﺑﺎﻩ ﺗﻮﯼ ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ ﭘﺮﯾﺪ،ﺁﺏ ﺍﺯ ﺳﺮﺵ ﻫﻢ ﮔﺬﺷﺖ ﻭ ﻫﻤﯿﻦ ﻃﻮﺭ ﮐﻪ
ﺩﺳﺖ ﻭ ﭘﺎ ﻣﯽﺯﺩ ﺑﻪ ﺷﺘﺮ ﮔﻔﺖ: ﺗﻮ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯽ ﺗﺎ ﺯﺍﻧﻮ
.
.
.
.
ﺷﺘﺮ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ: ﺗﺎ ﺯﺍﻧﻮﯼ ﻣﻦ،ﻧﻪ ﺯﺍﻧﻮﯼ ﺗﻮ ﮐﯿ/ﺮﻡ ﺗﻮ ﻣﻐﺰﺕ، کیوﻧﺖ ﭘﺎﺭﻩﺍﺱ،بگا رفتی اساسی ...
ﺭﻭﺑﺎﻩ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻏﺮﻕ ﺷﺪﻥ ﻓﻘﻂ ﯾﮑﻼﻡ ﺑﻪ ﺷﺘﺮ ﮔﻔﺖ : ﮐ/ﺲ ﻧﻨﺖ .
ﭘﻨﺪ ﺍﺧﻼﻗﯽ : ﻭﻗﺘﯽ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻃﺮﻑ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﻭ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺭﺍ
ﻫﻢ ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ . ﻟﺰﻭﻣﺎ ﻫﺮ ﺗﺠﺮﺑﻪﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻧﯿﺴﺖ
ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻫﻤﻪ ﺍﺳﮑﻮﻻﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺭﻭﺑﺎﻩ ﻭ ﺷﺘﺮ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﻦ!!!
در ادامه با شما هستیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با حل مشکل نت تمامی اعضای تاپیک (sm70)
ﺑﺪﻭ ﺑﯿﺎ ﻏﺬﺍﯼ ﻣﺎﻩ ﺗﻮﻟﺪﺗﻮ ﺑﺒﯿﻦ:
ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻦ : زرشک پلو
ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ : ﺍﻣﻠﺖ
ﺧﺮﺩﺍﺩ : چلو کباب
ﺗﻴﺮ :ﭘﻠﻮﻣﻴﮕﻮو ماهی
ﻣﺮﺩﺍﺩ : ﺑﺎﻗﺎﻟﯽ ﭘﻟﻮ
ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ : چلوخورشت بادمجون
ﻣﻬﺮ : ﻗﺮﻣﻪ ﺳﺒﺰﯼ
ﺁﺑﺎﻥ : ﭘﯿﺘﺰﺍ
ﺁﺫﺭ : ماکارونی
ﺩﯼ : آبگوشت
ﺑﻬﻤﻦ ﻣﺎﻫﻴﺎ ﭼﻮﻥ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﻛﺮﺩﻥ کوفت ﺑﺨﻮﺭﻥ
ﺍﺳﻔﻨﺪ : ﭼﻠﻮ ﻣ ﺮﻍ
ولی دیگه از خرید گیگ و حجم اضافه راحتم.حساب کردم اگه محدود بگیرم آخر ماه از 30 تومن بیشتر میشهنقل قول:
خداییش این لر چند تا لایک داره؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
لره از آخونده میپرسه: حاج آقا روح با روان فرق داره؟
آخوند میگه: نه
لره میگه: پس چرا به جای روانی به شما میگن روحانی؟
اقا الان من هنگ کردم ....نقل قول:
ببین شما میگی نامحدود (حجمی) شاتل میگیری 30هزار تومن ؟؟؟؟ چند ماهه؟؟؟
واسه خودش گفته 50 گیگ میشه دانلود کرد؟ عمرا...من باخیلی کمتر از اینام محدود شدم..شنیدم نامحدودا رو میخوان بردارن البته به شرطی که محدودیت مسخره دانلودو بردارن(sm1)نقل قول:
آبای قوربان(sm127) همشهری عمو شاهین(sm111)
(sm70)نقل قول:
ماهی 30 هزار تومان(sm98) 3 ماهه میگیری 40 تومن؟نقل قول:
- آیا میدانید....
ایران دومین کشور غمگینه جهانه؟؟
.
.
.
.
.
.
دوستان یه همت کنید،یکم دیگه ناله کنیم اول میشیم. نخند سوم میشیمااا!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm19)(sm19)
ارهنقل قول:
دیگه واگذارش کردم به خدا ، اون دنیا باس بیاد جواب منو بده ...نقل قول:
بعد میگن انزلیچیا و رشتیا با هم بدن (sm10)
یه محل بالاتر از خونه ما محله شاهین آبای (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیتبول (sm19)
جنی (sm127)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتریسا عکس اون زنه رو بزار که فکر کرده بود لباس پوشیده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر....این صابون گلنار منو ندیدی؟؟؟؟(sm120)
اینم مخصوص رفیقام
ﻃﺮﻑ ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ ۲۰ ﺗﺎ ﺭﻓﯿﻖ ﺩﺍﺭﯼ
ﯾﮑﯽ ﻣﯿﺎﺩ ۳ ﺗﺎ ﺷﻮ ﺑﺮ ﻣﯿﺪﺍﺭﻩ ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﺭﻓﯿﻖ ﻣﯿﻤﻮﻧﻪ ؟
ﮔﻔﺘﻢ ۲۰ ﺗﺎ ﺭﻓﯿﻖ ﻭ 1 ﺟﻨﺎﺯﻩ !
ﻧﺒﯿﻨﻢ ﮐﺴﯽ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺭﻓﯿﻘﺎﻡ ﺑﺰﻧﻪ ﻫﺎﺍﺍ
ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻫﻤﺘﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻥ...
خودتو کنترل کن ، بزار عکمس اون زنه رو بزاره صابونو بهت میرسونم (sm70)نقل قول:
لباس تیــــــــــــــــلور (sm178)
نقل قول:
لباسش خوشگل بود که :|
فقط مناسب در عموم پوشیدن نبود (sm70)
مگه لباس پوشیده بود (sm70)نقل قول:
باو یواش تر جک جذارین دردم گرفت(sm81)