@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صندوق پیام خالی شد گل من (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صندوق پیام خالی شد گل من (sm70)
- (sm50)
(sm2)
نباید
مثل یه سایه
زیر پاها
زنده باشیم
- (sm50)
فصل تغییر رسیده (sm50)
بذار بشم خراب تو (sm50)
چرا گریه میکنی؟
(sm42)(sm23)
اگه فقط کاور جلوشم بفرستی کفایت میکنه برام . (sm81)
یه دنیا ممنون .(sm174)
یاران همیشه مومن (sm50)
(sm2)
نعره کن ای سرزمین جان سپردن (sm50)
یاران همیشه مومن منو دریاب (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس جلوشم با سایز بزرگ کیفیت خوب بفرستی خیلی حال دادی (sm50)
توی خواب بی خیالی
غوطه خوردم دست آخر
هستی باختم
100(sm50)
نامهربونی(sm50)
وقتی مرغ زخمی شب
روی دیوارای خونمون میناله
(sm50)
در دو روز عمر كوته سخت جانی كردم
با همه نامهربانان مهربانی كردم
همدلی هم آشیانی هم زبانی كردم
بعد از این بر چرخ بازیگر امیدم نیست نیست
100(sm50)
اگه یه دست عاشق یه شب پناه من شد
فردا عذاب جاده شکنجه گاه من شد
(sm50)
سوداگران در شکل دوست(sm50)
تا میخاستیم لب معشوق رو ببوسیم پریدم که(sm50)
تو گلدون قلب من خنجر بکاری(sm50)
با دل خسته من چرا بد کردی چرا(sm50)
خدایا تو دانی که در زندگانی چه کرده به من مهربانی من
خدایا تو دانی که این مهربانی شده دشمن جاودانی من
کسی که دلم را کشیده خدایا در اتش غم
نگفته که با او به غیر محبت چه کرده دلم
(sm50)
آلاسکای من (sm50)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی(sm19)
(sm59)
- (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
(sm70)
(sm23)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23)(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
- (sm50)
(sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشی چه خبر این روزا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشی بیشتر شبها کار میکنه (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حدی فشار کاریم این چند روزه زیاده که حال تایپ کردن هم ندارم (sm81)
نقل قول:
(sm2)کمرت درد نمیکنه (sm2)نقل قول: