(sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm128)
به سلامتی! البته هیچ حرف بدی نزده بودم. خیلی محترمانه انتقاد کرده بودم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مال الان و یکی دو روز پیش نیست! واسه همون روز که آهنگ جدید اومد!
موندم چرا با انقدر دیلِی آخه!!(sm30)
مطمئناً خودش بلاک نمیکنه...زیر سر یکی دیگهاس.
کم کم داره یه کاری میکنه منم کلاً از زندگیم بلاکش کنم بذارم کنار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm101)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئو جدید ب نام نقطه ضعف ب کارگردانی زیگوارت
واقعا صداش آرامش بخشه این علی پهلوان(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین تنظیم ساده و گیتاری خیلی قشنگه صدا هم که عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلاکت کرده من از زمان انتشار آهنگ بالای 5 پیج بلاک شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم بلاک شدم .. واسه تک تک عوامل آلبوم پیغام گذاشتم وقتی کم میارین چرا بلاک میکنین .. اول با آهنگاتون سعی کردین شادمهر و بکشین پایین الانم با بلاک کردناتون که تقصیر شادمهر میفته ... انتقادپذیر باشین ... اونجاها دیگه بلاکم نکردن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سر بی جنبه و عقدهایشون کنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا که هی دوس دارن ازشون تعریف شه و ملت براشون به به و چه چه کنن، حتما یه عقدهای از بچگی باهاشون هست!!(sm132)
آخه من فقط یه پیج دارم که اونم شخصیه! نه حوصله دارم و نه ارزش داره بخوام فقط واسه اینکه پیج شادمهرو ببینم یکی دیگه بسازم!
نقطه ضعف(sm77)(sm77)