نمیتونم از یوتیوب دل کنم آی دی ام هم آپدیته ولی لینک نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیتونم از یوتیوب دل کنم آی دی ام هم آپدیته ولی لینک نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلش و مروگرتم اپ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].youtube.com/user/epicaنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوکی هاتو پاک کن
این ارور رو میده
1.1.403 forbidden
کچ و کوکی رو پاک کن
فعلا ندارم با همون فری گیت میرم ولی آیکون آی دی ام نمیادنقل قول:
دانلود نمیشه حتما از فری گیت اینا استفاده میکنته ...
(sm2)
سرعتش پایینه لینک نمیده
ترک اولم خیلی خوبه ..
و همچنان سیر صعودی در جدول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پهلوان بای بای(sm2)
زرشک با طمع تمشکنقل قول:
خو باید وارد کنی تو idm که البته سرعت ریدمانی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگویی برا خودت ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با فری گیت میخوای از یوتیوب بگیری این مراحلو میخواد ..
در مجموع من هات اسپات رو پیشنهاد میدم ..
تاریخ اثبات کرده هر کی به سینجول اعتماد کنه نابودی نصیبش میشه
(sm74)
دوست نداااااااااااااااااااااشت .. (sm74)
ادعات نشه ها(sm142)
موهام ریخت پای یوتیوب(sm81)
تو میدونی تو خیلی وقته میدونی
نمیفهمی چه بی اندازه بی رحمی (sm81)
- (sm50)
من خسته پایه ........(sm50)
اشترم اون ویدیو رو بزن با این کاور
نپرس از من چه امد بر سر عشق.........(sm81)
(sm178)ای بابا این چی میگه
اشترم اهنگ گلاره بزن
اندوه که بر دوست ره خانه ببستند........(sm50)
(sm2)بنیامین بسه دیگه سلنا گوزم میخوای بری تو نخش
- (sm2)
رسیده ام به نا کجا..............(sm50)
از............
چگونهگریهسرکنم//////////////
تیزر اومد باز ؟
صبوریم کمه (sm172)
یک روز اين شعر را مى خوانى
و در بند آخرش
زنى را مى بينى
که تو را عجيب دوست داشته !
پشيمانم ؛
مثل يک زندانى
که برايش حبس ابد بريده اند
مثل شاعرى که
مجبور است
همه عمر به سقف اين شعر زل بزند
و يادش بيايد که
جز فکر کردن به تو
کارى ندارد ..
{ پریسا صالحى }
ﺩﻟﺖ ﮐﻪ ﮔﺮﻓﺖ
ﺩﺭ ﻣﻦ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ؛
ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺧﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﻡ
ﺑﯽ ﺍﻧﺘﻬﺎ ...
{ مریم الهی }
(sm120)داشتم شام میخوردم
وقتی بدجوری دلت می گیره
وقتی گریه دیگه بی تاثیره
کی نوازش میکنه دستاتو
کی مث من بغلت می گیره ... (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm77)
باید این احساس در دل مانده را پنهان کنم
این شکستن های بر جا مانده را درمان کنم
عاشقت باشم ولی عمدا فقــط دورت کنم
له شدن های غــرورم را کمی جبـران کنم
روبرویت هی بخندم بی خیالی طـی کنم
در نبودت خویش را در شاعری عریان کنم
رشـد کرده در درونم ریشه ای با نــام تو
در نظـر دارم تبـر بردارم و ویـــران کـنم
خسته ام از این نقاب لعنتی بر چــهره ام
نه نمی خواهم تو را در بودنم کتمان کنم
ابر بغض آلوده ام باید ببارم بـی هـــوا
در توانم نیست بـاران باشم و پنهان کنم