طرف رو بلاک کردم دیگه نمیتونم ببینمش که چجوری انلاکش کنم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طرف رو بلاک کردم دیگه نمیتونم ببینمش که چجوری انلاکش کنم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سازنده بود (sm120)نقل قول:
(sm176)
من که ناونجا اکانت ندارم اینارم تو سایتا زده بود واست گزاشتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ادرس صفحشو بعد از / بزن تو ادرس بار ... نمیاد ؟
عاقا حل شد (sm176)
ساحل عاج قهرمان شد (sm118)
عجب بازی شده بود ولی!
2 0 اول عنا جلو بود بعد 2 2 شد!
پنالتی زدن تا 8 8 مساوی شدن
بعد گلرغنا رفت بزنه که گرفت دروازه بان ساحل عاج بعد مصدوم شد (sm120)
بعدشم نفهمیدم چی شد! ولی ساحل عاج برد (sm111)
اورام گرانت دیوص تیکه انداخته بود به کاپیتان خوشم اومد بازم قهوه ای شد (sm59)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه تا قهرمانی میرن بعد میبازن اینبار دیگه شد انچه که باید میشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریل هاموند معتقد است که پیروزی اتلتیکو مادرید در دربی کاملاً به لطف تفکرات استادانه دیگو سیمئونه بوده است...
(sm120)
حیف شد باید با دروگبا اینو میبردن (sm50)نقل قول: