فقط باید یجوری به گوش شادمهر برسونیم به ادمینش بگه دست از بلاک کردن برداره
پست هایی که شادمهر خودش میزاره بلافاصله زیرش تگش کنید بهش بگین ادمینش منتقدارو بلاک نکنه.فک کنم تنها راهش اینه
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط باید یجوری به گوش شادمهر برسونیم به ادمینش بگه دست از بلاک کردن برداره
پست هایی که شادمهر خودش میزاره بلافاصله زیرش تگش کنید بهش بگین ادمینش منتقدارو بلاک نکنه.فک کنم تنها راهش اینه
دیگه نمیشه مثل قدیما با شادمهر حرف زد .. واسطه داره ... کلاسش رفته بالا .. حتی دیگه نمیخواد وقت بزاره آدمین پیجهاش خودش باشه و جواب ملت رو بده ... چه برسه که آهنگم بسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئوی بعدی از آلبوم تصویر اسمش هست نقطه ضعف
تو این پست آخر شادمهر فعلا عوامل رو تگ نکرده.ایشالله که کار خودش باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تگ نکرده میدونه انتقادا زیاد میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناهیدی یه تنظیم تمیز برای علی لهراسبی زد
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل اینکه کار کار همون عوامل داغونه
خودم از جنس صدای علی پهلوان خوشم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تنظیم به نظرم به متن ترانه و ملودی می اومد ولی در کل اینگونه تنظیمات عمرشون سپری شده.
کلاسش رفته بالارو خوب اومدی(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]