حالتو درک می کنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالتو درک می کنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبمو شکستید (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز 2 مین امیر رفت
باور می کنی از سر کار با یکی از همکار هام اومدم که البوم رو دانلود کنم گوش کنم ولی فهمیدم چهلم خالمه نشد رفتم مسجد الان اومدم خدایی نمی دونی چی کشیدم البوم اون بیرون همه دارن گوش می کنن(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبادت بی صداقت حقه بازیست
اساس مسجدش بتخانه سازیست
چرا انسان نمیخواهد بداند
وضوی بی صداقت، آب بازیست ... (sm50)
(sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو کدوم قفلی؟؟؟ (sm50)نقل قول:
تا دو نفر بن شدن میلاد پسر خوبی میشود و شعر میزاره (sm2)
دوسش دارم خب مگه من میام بگم چرا عکس بوفالو رو گذاشتی اواتارت - حالمو خراب کردید(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیدایی رو دارم گوش میدم(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]