نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی منتشر شده قفلم رو آلبوم , هیچی دیگه گوش نمیدم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی منتشر شده قفلم رو آلبوم , هیچی دیگه گوش نمیدم (sm50)
ببین به چشمت زوال خاطره را ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ستو هم دادیم (sm172)
ریدن
من که چیزی نفهمیدم ولی در کل آلبومش حرف نداره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به لهستانیا قیلون ندادن بکشن بیا اینم شد نتیجه اش
چارتار گوش کن الان خیلی میچسبه (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهار تار پنج تار رو بیخیال فعلا عشق است مهدی یراحی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا بودی تو این همه سال دردنقل قول:
با اجازه از امیر عزیز
ایمان من در حلقه ی هندسه ی اندام توست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبوم زنگ خطری بود برای محسن چاوشی و بهروز صفاریان (sm50)نقل قول:
هیچ خواننده ای در حد و اندازه ای نیست که واسه چاوشی زنگ خطر باشهنقل قول:
بزن باران که وقت لایروبی ـست (sm50)
البته شکی درش نیست که چنگیز میترکونهنقل قول:
(sm2)چرا البومای چاوشی اندازه البوم اریان فروش نداشته ؟
من از اونموقع که دان کردم رو پی سی رو لب تاب رو گوشی با هندزفری تو ماشین با صدا بلند.پیزه دیگه ای گوش نمیدم.نقل قول:
مامانم چیزم میگه ،میگه بسه بابا حالمونو بهم زدی نکنه عاشق شدی(sm2)(sm2)(sm2)
به خاطر اینکه اون موقع که آلبوم آریان اومد سایت های دانلود مثل الان گسترده نبودننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو یه لحظم بزار جای من.....بشین، گوش کن یه کم به حرفای من
همین،کافیه که بفهمی اینو.....عمقه تنهاییه منه غمگینو
خودتو یه لحظم بزار جای من.....ببین،چی اومده سره رویای من
ازین،زندگی مونده یه نقاشی.....سخته با یه مجسمه تنها شی(sm81)
(sm178) (sm50)نقل قول:
خیاله تو،میتونه حالمو بهتر کنه.....فقط چشات،میتونه حرفمو باور کنهنقل قول:
خیاله تو،میتونه حالمو بهتر کنه.....کاش،حرفمو باور کنه چشمات
دوبگی دیشی دوبگی دیشی........(sm213)(sm118)(sm118)(sm137)(sm137 )(sm137)(sm185)(sm185)(sm213)
(sm185) توی هوای گرم بندر توی بازار خرمشهر
چی شده والیبال (sm2)
بچه ها کسی از میتی خبر داره ؟
همون که یه زمانی تاپیک دکستر میزد
نزدیک عید عمل داشت بعدشم گم گور شد شماره ایی خبری چیزی ازش ندارین ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرزاجانپور (sm2) دمش گرم (sm2)
تابلو هه خِش شبیه فِ بود . شده بود ایران فاک دلیران (sm2)
(sm118)
بریم mall cop 2 (sm59)
الله اکبر الله اکبر (sm118)
اینجا هنوز اذون نگفتن (sm9)
ساعت ۲۲:۳۷ هنو اذون نمیشه (sm81)
اونجا هم 6 ماه شب 6 ماه روزه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره باو(sm25)نقل قول:
6ماه شب کلا تاریکه یا گرگ و میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح پا میشی بری سره کار میبینی تاریکه دلت میخواد بازم بخوابی(sm2)
(sm2)نقل قول:
گرگ و میش اما تابسوتا شب نداره ، یه بعد از ظهر خوابیدن پا شدم فک کردن صب شده اومدم بزنم بیرون دیدم همه خوابن (sm2)نقل قول:
سجاد جونم نخند(sm59) آلبومش خیلی خوب بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهزاد بلور چندسال پیش یه برنامه ساخته بود به اسم افتاب نیم شب همین دیروز پریروز بازم گذاشته بودش درباره پدیده 3 تایی شدن خورشید تو کشورای اسکاندیناوی.نمیدونم کدوم کشور بود.نقل قول:
خیلی باحال بود.
خوبی اون 6 ماه اینه که مصرف برق میاد پایین.بدی اون یکی 6 ماه هم اینه که مصرف برق میره بالا(sm2) باحاله ولی کاره سربازیمو درست کنم یه سری باید بیام(sm2)
تحت تاثیر جو قرار نگیر . الان اینجا خیلیا هستن که خراطها رو مسخره میکنن بعد دختر تر از خراطها و ناله تر از اونو گوش میکنن مثل جهانبخش و فلاحی و یا ورژن های خارجی همینا . مهدی یراحی هم همش روضه س ، دیروز دو سه بار البومشو دوره کردم خیلی ضعیف بود و جز اه و ناله چیز خاصی نداشت .نقل قول: