چه گل چیپی خوشگلی زده بود به رئالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصا اشک تو چشام جاری شده بود (sm74)(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه گل چیپی خوشگلی زده بود به رئالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصا اشک تو چشام جاری شده بود (sm74)(sm70)
* آرسنال و منچستر یونایتد وضعیت ویکتور والدز را زیر نظر گرفته اند. دروازبان شماره یک سابق بارسا در حال حاضر بازیکن آزاد محسوب می شود.(sm30)
منبع: Sunday People
هر چی فک میکنم خرید فیگو رو نمیتونم درک کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین بازیکن اروپا و کاپیتانشون رو بیاری تو تیمت (sm120)
به پای گل ژولیو باپتیستا نمیرسید(sm120)رائول و زیدان پیشکش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بازی هم دقیقه 70 اوردنیش تو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل باپتیستا (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر زود تموم شد (sm120)من خیلی دوسش داشتم (sm120)
* رئال مادرید و ولسفبورگ در حال مذاکره برای انتقال لوئیز گوستواوو هستند. گفته می شود پس از پایان جام جهانی قرارداد بین دو باشگاه به ارزش 25 میلیون یورو امضا می شود.(sm3)
منبع: El Confidencial
حسین راستی اصغر هست تازه بازیکن ازاده بخریدشنقل قول:
(sm3)نقل قول:
نقل قول:
گل هانری (sm19) که زیباترین بود (sm70)