برو گلنارتو بیار و شروع به کار کن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
برو گلنارتو بیار و شروع به کار کن(sm2)
نه دیگه خسته شدم انقدر گند زدم ! (sm2) برم یکم استراحت کنم (sm2) تا گند بعدی خداوند نگهدارتان باد (sm27)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادتون باشه دیگه این احسان و امیر رو راه ندیم اینجا، از رسول 24 هم تعهد نامه محضری بگیرین(sm2)
کجا رو باید امضا کنم ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
باید بری شیخ رو پیدا کنی، بعدش شرت من که دست اونه رو امضا کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حله داداش (sm2)نقل قول:
جا داره یادی هم بکنیم از شیخ مجمع(sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزاشتن ما به بحثمون برسیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب داشتی میگفتی از مشکلات
خسته نباشی واقعا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا برای همه متاسفم ، که فقط باعث رنجش خاطر همدیگه میشن با بحثای بیخود ...نقل قول:
نقل قول:
به چشمب (sm127)