باید مجسمه ی شهیارِ جان را بسازن بزنن جای بانوی مشعل دار ...
نمایش نسخه قابل چاپ
باید مجسمه ی شهیارِ جان را بسازن بزنن جای بانوی مشعل دار ...
ولی ناموسا خدا گواه بازم پاش بیوفته یه آش خور همچین غلطی بکنه باز میزنم عصمت گچی میشه (sm50)
تقصیر خودته هی میری هر جا میشینی بحث سیاسی مکنی . نکن عزیز .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما چیزی میدانم که بت میگم ..
سرچی کتک زدن(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی اشتراک گرفتم وقتی لینک دانلودو می زنم اول این صفحه میاد چرا مث سابق مستقیم واسه دانلود نمی ره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاسی کدوم هادی؟
من اصلا به این زنا زاده ها کاری ندارم با رفقا نشسته بودیم بوستان قلیون چاق کرده بودیم داشتیم کام میگرفتیم لاشی آش خور دوزاری اومد زد زیر قلیون.
چنان زدمش داشت به گاوه نر میگفت بابا.
پرپر پرش طرف متولد 75 بود دیوث هیچ ندار.
بهش همونجا گفتم برو همه ی شیرم تو دهن تو اون مرجع تقلید بره لاشی بی وجود کادری حروم زاده با شُ کِر بهم نشست سرویس شدم تا دم ماشین با کتک بردن(sm50)
اول اینکه بستگی داره به نوع اشتراکی که گرفته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم فیت
سوم اینکه وقتی ثانیه شما نیاد یعنی مستقیم
موافقم باهات . ولی دیگه (sm25)با اینا نشین . اینا ارزش دوستی و رفاقت ندارن که .نقل قول:
خدایی منم باشم زور بهم داره متولد 75 . (sm178)
خودت بیا کرمانشاه نهایتش اینه زنگ بزنی میام با هم بریم بوستان و طاقبستان .
یعنی حالی بت بدم تو تاریخ بنویسن . . خودت میدانی دیه کرمانشاهی زیادن تو کرج