تقصیر منه ! اصلا همه چیز تقصیر منه ! اون فحش داد تقصیر منه ! یکی دیگه ازش نقل گرفت تقصیر منه ! خشک شدن آب دریاچه ارومیه تقصیر منه ! شکست در جبهه ی فلوجه توسط داعش تقصیر منه ! گرم شدن زمین تقصیر منه !
جاکش هم هستم (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
تقصیر منه ! اصلا همه چیز تقصیر منه ! اون فحش داد تقصیر منه ! یکی دیگه ازش نقل گرفت تقصیر منه ! خشک شدن آب دریاچه ارومیه تقصیر منه ! شکست در جبهه ی فلوجه توسط داعش تقصیر منه ! گرم شدن زمین تقصیر منه !
جاکش هم هستم (sm10)
آفرین روانشناس منی (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
ول کن حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم اهل کجا هستی ولی من ترکم وقتی میبینم بیخودی به ناموس کسی فحش میدن اونم بدون اینکه طرف مقصر باشه بهم برمیخوره لطف کن درست حرف بزن ممنون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم جاکشم هم کوسکش (sm2) بیخیال امیر با من بود گفت هادی جاکش (sm2)با تو نبود (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی داره الکی قومیتی میکنی بحثو!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم ازش نقل نگیر.. همینجوری فحش میدادی بدون نقل
امیر زد پستشو پاک کرد.. نقل قول تو مونده بود اون وسط... من و 10 تا دیگه مثل من فحش یارو رو ندیدیم چون امیر پاک کرد زود ولی از رو نقل قول تو فهمیدیم چی شده
الان اعصابش خرابه ول کن
باشه بیخیال(sm10)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]