امیر 1 سال پیش بهت گفتم داریوش کی البوم میده گفتی 2014
2014 هم داره تموم میشه ها(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر 1 سال پیش بهت گفتم داریوش کی البوم میده گفتی 2014
2014 هم داره تموم میشه ها(sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شاید تو ترافیک گیر کردی(sm120) آلبوم 9 و نیم دست من بود
این آلبوم رایگاناش چجوره؟ هر روز میزاره یا بگیر نگیر داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9.20 خونه بودم ولی بی فایده بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر روز ميذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي خو هفته اي يه دونه آلبوم خوب ميشه توش پيدا كرد
پس تایم رفتن برق یه ساعته بوده(sm120)نقل قول:
قرار بود آلبوم بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي خو توو مصاحبه هاش ميگه كه اول آهنگا رو منتشر ميكنه بعد حدود 8 تا كه شد اين آهنگا ميشه يه آلبوم
(sm25)
حال نميده اينجوري
ولي خب واسشون صرف نميكنه آلبوم توليد كنن
روزبه هست یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امثال احمدوندو امامی اینور میتونن پول دربیارن اونوقت یکی مث داریوش باید اینجور بره جلو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لس آنجلسی ها فعلن آلبوم تعطیله چون شرکت پخشی نیست
فقط هلن قراره آلبومش میاد که بدبخت ریده به خودش نمیدونه چه کار کنه ، احتمالن رادیو بخره ازش