همسایه ما شروع کرد
مال خودشه دوسداره الان بکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
همسایه ما شروع کرد
مال خودشه دوسداره الان بکنه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مربوط به اجابت مزاج ـه (درست نوشتم؟!(sm2))
والا خودمم دقیق نمیدونم چه مرضی دارم باید برم آزمایش بدم که هنوز ندادم.
هیچی باو چیزی نیس شوخی کردم (sm120) البته یه چیزایی هستا ولی به طور کلی شوخی کردم (sm2)
دیدین تابستون چه زود تموم شد، از ۳ ماه فقط ۱ ماهش مونده!
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا اگه مهر بود الان تازه زنگ دوم بود
حسین با عربه ميرن ماهيگيري،فقط يه ماهي ميگيرند
حسین ميگه بيا به هم تجاــ.وز کنیم. هرکي دردش نگرفت ماهي را ببره
حسین ترتیب عربه رو میده، عربه تحمل ميکنه
نوبت عربه ميشه حسین ميگه من بچه هام ماهي نميخورن ببرش!!!(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم صابر واسه شاد کردن اهل تاپیک (sm10)(sm120)
آقا من یه چیزی رو متوجه نشدم یکی توضیح بده این رسول چرا شرمندس؟! (sm2)
نت واسه سرگرمی هستش دیگه ، باید تا میشه سر بچه ها رو گرم کرد ، حالا میشه اون وسطا رو سرشون گولتم بمالی (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم متوجه نشدم از من چرا شرمندست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ازای شرمندگی گولتو بمال به سر رسول! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم جنگ بعد از ظهر تقصیرش بود (sm2)نقل قول:
نقل قول:
ناخواسته با رسول شروع شد ...
ولش بااااو این بحث و دیگه ادامه ندین ...
رسول دوره تو نزدیکتریا (sm2)