جالب اینکه حمید عسکری تو مصاحبش میگفت آهنگ من (قسمت)بیشتر از آهنگ سبب شادمهر شنیده شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
جالب اینکه حمید عسکری تو مصاحبش میگفت آهنگ من (قسمت)بیشتر از آهنگ سبب شادمهر شنیده شد.
دوست نداشتن جنس صدا دیگه سلیقه ایهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ملودیای خوب گیتار قوی و تکنیکای قوی تو صداش داره
اهنگ جدید احمد سعیدی با تنظیم میلاد هاشمی
واقعا موزیک پاپ خالی از ایده و نواوری شده چند وقته ریتم همه اهنگها مث همین اهنگه شده
نه اونکه توش صدای پرنده میاد فک کنم تصویر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ویولونه تصویرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزو بر جوانان عیب نیست...(sm51)(sm51)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد باااد....یاد گذشته شاااااد بااااااد(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اعترافه ساخته ی وحید پویاننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود شادمهرم پست گذاشه بود به همراه یه بیتش
اهنگسازه نقطه ضعف شادمهره توش ویولن هم زده مطمعن باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]