اپ چی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اپ چی ؟
امیر هر چی لوگین میکنم خروج میکنه دلیلش چیه
سیو پسوردم میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ایرانسلو میگی
شرایط بد باشه بین 50 تا 100
اگه مثل دیشب خوب باشه البته نصف شب ملت خوابن سرعت میره بالا تا 200 - 300
(sm2)رضا ارین خبر خوش برای تو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)(sm169)
حالا باز تست می کنم بهت خبر میدم خیلی بالا پایین دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این چه ربطی به من داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)حضرت خدیجه دیگه
نه. صفحه که ریفریش میشه خروج میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) خب خدیجه چه ربطی به من داره ؟نقل قول:
الان امتحان میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست شد. ممنون امیر عزیز(sm10)
(sm127)چاوش(sm127)(sm10)
راستی امیر این هادی چرا یوزرش نیس تو لیست دوستام نبود
(sm25)
اشترم امید علومی اهنگ داد
امیر روزه ای ؟
روزه تو رو هم برده (sm81)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
دیروز تو فکر دل از یوتیوب و ویدیوگرافی اپیکا (sm2)بودم باز این سیستمه ریست شد رید به اعصابم
مجبور شدم کیس و ببرم بیرون یارو میگفت از گرماس خمیر زد به سی پی یو و فن گفت هر هفته دوباره باس خمیر بزنی بهش تا تابستون تموم شه
یه عالمه کیس نشونم داد همشون از گرما سوخته بودن (sm120)
اتفاقا میخواستم خمیرم بگم منتهی چون گفتی تازه عوض کردی گفتم دیگه حتمن یارو خمیر زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف داده ملت بیکارن هی اون فن تخمی cpuرو باز کنن بزنن تو در کیست بسته باشه فن پردازنده و کیس درست کار کنه نیازی نیس
تازه کیس و آوردم هنوز معلوم نیست از خمیر باشه اگه اینبارم درس نشده باشه میندازمش سطل آشغال (sm74)نقل قول:
چرت و پرت گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستم دمای سی پیوش بره بالا خاموش میکنه ریست نمیشه
امیر این تاپیکو مهم کن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیترشم عوض کن نظرسنجی گذاشتم ..
(sm2)
بپاشین تاپیکو ببرین هوا دیگه .. (sm59)
آره چرت گفته دیوس دوباره ریست شد بدبختی اینبار بعد ریست شدن خاموش هم میشه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفحه ابی میاد برات ؟نقل قول:
دقیقا وقتی چی کار می کنی اینجوری میشه ؟
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر وقتی تو نت هستمنقل قول:
ولی اگه تو نت هم نباشم ریست میشه ولی دیرتر
بیاد از نزدیک دیدنقل قول:
ولی فکر کنم از رم باشه
شایدم کیس اتصالی داره یا پاورت
بک گراند ویندوز 10 رونمایی شد ..
(sm50)
نظرسنجی: نظرسنجی بهترین آلبوم مجار سال 94 !?؟!
ز
3318824 مثه مجسمه ..
به ترتیب بیا پایین ..
3318835 ترک آخر ..
پیشواز یراحیه تو کاور آلبومش بود نذاشتن تو سایت ..
نقل قول:
کیفیتش با خود اصل cd فرقی نداره نمونه گذاشتم که ..
(sm27) 1.5 گیگ شب وقت شد میزنم آپ ..