من 5 دقيقه اى بازى كردم, تو 30 دقيقه اى بازى كردى?(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من 5 دقيقه اى بازى كردم, تو 30 دقيقه اى بازى كردى?(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشو بدبخت کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاپیتان تیم باشی بعد بری ذخیره یه بچه 21-22 ساله المانی(sm29)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم تکرار میکنم از pes6 و فیفا 2007 به اینور بازی نکردم(sm120)
براوو خیلی احمق حیف بود واسه نیمکت نشینی تو یه تیم متوسط (sm102)
نیستلروی رو خیلی بد گذاشتیم بره (sm29)خودشم گفته بود با من خیلی بی مهری شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از درنته خوشم میومد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلفردو دی استفانو
حداقل توى كوپا دل رى فيكسه(sm50)نقل قول:
با کدوم غارسایی دعوا کردی از دیروز هی میگی متوسط(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غارسا یه تیمی بود در حد سوسیداد که واسه سهمیه میجنگید(sm120)
پیر بود خیلی گرون هم خریدینش ولی احتمالا تو لیگ هم بهش بازی زیاد برسهنقل قول:
بارسا تنها حرکت مثبتش خرید دو تا دروازه بان بود یکی پیر یکی جوون (sm29)