تو زمین خاکیای انقلاب (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو زمین خاکیای انقلاب (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره..اینم خوب بود..عقده ای بودن یه ادمو خیلی خوب نشون میده این لینچ(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاست طویله ی قرمساق ها (sm118)
(sm30)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
ازدواج همجنس گرایان تو آمریکا آزاد شده
اخبار ساعت 10 یه جوری داشت درموردش صحبت میکرد که انگار دوباره داره به کودکان و زنان بی دفاع یمن تجاوز میشه
(sm2)نقل قول:
من خانم فریده مهدوی دامغانی رو نمیشناسم، شاید خوب باشه ترجمه ش، ولی رو ویکیپدیاش زده تا سال 91 ، 445 اثر رو ترجمه کرده! بیش از اندازه زیاده!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کاوه میرعباسی تو کارش هیچ حرف و حدیثی نیست، خیلی مترجم قابلیِ، خیلی برای ترجمه ی کمدی الهی زحمت کشیده، از سال 91 درگیرش بوده و تازه منتشر شده.
دیوث (sm70)نقل قول:
(sm2) بترسید از مننقل قول:
(sm2) قول نمیدمنقل قول:
(sm2)تازه سرعت اپلودم خوب شده
یه تک ترک زدیم محسن با مهرجویی دست به یقه شد
چنگیز خودم ریلیز می کنم بر همین اساس (sm2)
پانصد سر سردرگم ای وای ای وای ... (sm50)
حبل المتین گیس ات، جمعا به تو آویزیم
لاتفرقوا و اعتصموا
لاتفرقوا و اعتصموا...
(sm50)
یک روز دو چشمم خیس
یک روز دلم چون گیس
آشفته و ریساریس
بردار دگر بردار، بردار به دارم زن
از روی پل فردیس
دریای خزر گردم، خواهی تو اگر جونم
صد سینه سپر گردم، خواهی تو اگر جونم
یک روز بصر گردم، یک روز نظر گردم
پانصد سر سردرگم
ای وای ای وای ای وای...
(sm50)
ای درد توام درمان، در بستر ناکامی
ای یاد توام مونس، در گوشه تنهایی
وی خاطرهات پونز، نوک تیز ته کفشم
این صندل رسوایی، این صندل رسوایی
گرگی تو و میشم من، بر زلف تو آویزم
آب از تو سریشم من، بر زلف تو آویزم
اگزاز و دیازپامی، جر زلفت آرامی
چون زلف تو نآرامم، رسوا و پریشم من
سشوار سشوار سشوار...(sm81)
نه (sm172)نقل قول:
عشق تراوش میکنه(sm2)تو اینجوری نبودی که شدی(sm120)نقل قول:
دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
The bnx(sm50)(sm88)
(sm51)
(sm133) خیلی پرکاره (sm120) البته میشه هم نتیجه گرفت تجربه اش بالاس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر هرکتاب خارجی چنین گیج شدگی دارم (sm9) یه عده میگن ترجمه اول یعنی شجاع الدین شفاء خوبه، چن نفر هم میگن همین ترجمه دامغانی بهتره و پاورقی ها و تشریح های بیشتری داره و خودشم میگه از زبان اصلی ترجمه کرده و نوع قافیه و وزن اصلی هم که تو ترجمه قبلی رعایت نشده، رعایت کرده، البته هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه، الان هم که تو میگی کاوه میر عباسی (sm120)
خیلی کم پیدا میشه کسی که همه ی ترجمه ها رو مرور کرده باشه که بشه 100 درصد رو نظرش حساب کرد، در مورد شازده کوچولو من هر 3 ترجمه رو خوندم و واقعا آخرین ترجمه که برای ابوالحسن نجفی بود از بقیه بهتر بود.
نمیدونم چرا ولی به دلم اومده در مورد همین هم، با توجه به حرفی که زدی و چون جدیدترین ترجمه هست(البته دلیل منطقی ای نیست)، کاوه میر عباسی از همه بهتره (sm120)
احتمالا همینو بگیرم (sm120)
امیر هم از دست رفت (sm25)
ذهن شاگرد خنگ فاجعه است (sm74)(sm50)
می تونی از کتابخونه بگیریشون و چند صفحه ش رو مقایسه کنی یا پرس جوی بیشتری کنی، ولی باز برای ترجمه ها می تونی به رزومه ی مترجم و انتشاراتش نگاه کنی، هرچند جدیدا آقای افشین پرورش نشون داده که این ها هم ممکنه تو ترجمه لایی بکشن، ولی خب باز می تونه این ملاک کمک کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تانگو... (sm50)
(sm27)
باشه، سپاس بابت وقتی که گذاشتی و راهنمایی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش (sm176)نقل قول:
عذرخواهی گوتزه برای خراب کردن پنالتی در PS
زننده تک گل آلمان در فینال جام جهانی به دلیل خراب کردن پنالتی در بازی کامپیوتری فیفا از هوادارش عذرخواهی کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، یکی از هواداران ماریو گوتزه با انتشار این عکس در صفحه فیسبوک بایرن مونیخ توضیح داد که مشغول بازی فیفا با پلیاستیشن بوده و در این بازی ماریو گوتزه یک پنالتی را در دقیقه 90 مسابقه از دست میدهد. او هم از شدت خشم دسته پلیاستیشن را به دیوار میکوبد و آن را به این روز میاندازد. (گفتنی است در آلمان قیمت چنین دستهای 50 یورو میباشد.) این هوادار نوشت:" از ادمین صفحه میخواهم این پیغام مرا به آقای گوتزه برساند. ماریو! تو با خراب کردن پنالتی در دقیقه نود مسابقه 50 یورو به من ضرر زدی. فردا شماره حسابم را برایت میفرستم."
گوتزه بعد از مطلع شدن از این ماجرا در صفحه شخصیاش نوشت:" خراب کردن پنالتی آن هم در دقیقه 90 چیزی فرتر از فاجعه است. درک میکنم که در چنین شرایطی چقدر احساس نومیدی کردی. برایت یک بسته کوچک آماده خواهم کرد و خواهم فرستاد. دفعه دیگر هم پنالتی را وارد دروازه میکنم؛ قول میدهم."
این دیگه آخرشه (sm77)(sm2)
عجب(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm171)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام صبح بخیر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام صبح بخیر عشقم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
زندگى موسیقى گنجشک هاست
زندگى باغ تماشاى خداست... زندگى یعنى همین پروازها،
صبحها،
لبخندها،
آوازها... زندگی ذرهی کاهیست، که کوهش کردیم،
زندگی نام نکویی ست، که خارش کردیم،
زندگی نیست بجز نم نم باران بهار،
زندگی نیست بجز دیدن یار
زندگی نیست بجز عشق،
بجز حرف محبت به کسی،
ورنه هر خار و خسی،
زندگی کرده بسی،
(sm137)تفلد تفلد تفلدت مبالک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]