همينو ميگم من (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همينو ميگم من (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه درخت خشك و بي برگ ميون كوير داغ ...
ابی و داریوش و قمیشی و معین و شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه اینا هم ریدن (sm120)
ابی و زن چلمبش در حال جهانگردین(sm120)
شادمهر که درگیر زن و بچه شده(sm120)
معین زیر تخمهای رادیو خوابیده(sm120)
سیاوش قمیشی که تازه یاد آهنگ راک و ترنس افتاده تو این سن وسال با تنظیم ریدمانی الیاس شیرزاد(sm89)
درحالیکه کارشناسان یکی از راههای تحقق سیاستهای افزایش جمعیت را باروری زوجهای نابارور اعلام میکنند، وزیر بهداشت نیز روز گذشته تأکید کرد که برنامهریزیهای این وزارتخانه در جهت تحقق سیاستهای جدید جمعیتی، از زوجهای نابارور آغاز خواهد شد.
به اين ميگن يه برنامه ي درست حسابي
نه اينكه بياي توو نماز جمعه بگي بريد بزاييد هيمنجوري
من از همون اولش میدونستم من و تو تفاهم داریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابي و داريوش بد كار نميكنننقل قول:
داريوش دو تا تك آهنگ آخريش خيلي خوب بود
نه و دوباره باز خواهم گشت . حداقل پسرفت نداشتن
ابي هم پارسال انصافا با اينكه آهنگ اين آخرين بار بي كيفيت بود ولي از قشنگ ترينا بود
خدا کنه مشکل مالی نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که داریوش رو نگفتم تو پستم (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی و زن چلمبش مشغول جهانگردی شدن و زرت و زرت کنسرت میده
دو تا آلبوم آماده داره که منتشر نمیکنه
یکی از آلبوم ها ملودیش کار بابک بیاته که بیاد میترکونه
(sm50)
5 ملیون ایرانی خارج کشور هستن
50 هزار نسخه هم فروش بره براشون کافیه
مهم شرکت پخشه
قدیم به زور 7 تا آهنگ جور میکردن و راحت آلبوم میدادن چون ترانه و کلتکس و این اواخر آونگ خوب ساپورت میکردن