معتبرترین خبرگذاری ایتالیاست (sm55)
(sm79)
به گفته گاتزتا دلا اسپورت، چلسی قصد ارائه پیشنهادی 70 میلیون "یورویی" برای پوگبا داره.
نمایش نسخه قابل چاپ
معتبرترین خبرگذاری ایتالیاست (sm55)
(sm79)
به گفته گاتزتا دلا اسپورت، چلسی قصد ارائه پیشنهادی 70 میلیون "یورویی" برای پوگبا داره.
جفت دروازه بانتون خوبه (sm120)ولی براوو رو گرون خریدین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقریبا تو یه سطحن احتمالا هم انریکه چرخشی بزاره تو دروازه
نیمار:به رئال نرفتم چون وطن فروش و خائن نبودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان ربط وطن فروشی به رئالو پیدا کن خدایی(sm120)
یعنی روبینیو و روبرتو کارلوس و رونالدو و مارسلو و امرسون و ... وطن فروش بودن(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها حرکت مثبت دنی الوز تو زندگیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنی الوز :من خیلی تلاش کردم تا نیمار رو متقاعد کنم که بیاد بارسا (sm120)
خدایی دمش گرم اگه اومده بود رئال زبونمون کوتاه بود از بس میخواستن بگن دایومار(sm120)
برزیل رو عشقه ولی من هنوز فرانسه رو دوست دارم !
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو اگه زیدان نمیگفت قیدشو بزن پرز میاوردش با دوبرابر قیمت نسبت به غارسا(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جمله رو من چند سال پیش زدم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]