(sm59) تولدش مبارک (sm184)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59) تولدش مبارک (sm184)
(sm184) بزنین به سلامتی نیکول بابا
ایرانسل دیشب شخمی شد
(sm118) (Adam Lambert - The Original High (Deluxe Version (sm118)
جزو معدود آلبومایی که از همه ترک هاش لذت بردم البته به جز سه ترک اضافیش (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول صبحی حالت خوبه؟! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه سحر خواب موندم گشنمه
مگه روزه میگیری؟! (sm120)نقل قول:
(sm36) چه بهتر، صوابشم بیشتره! (sm120)
راستی جواب آزمایش چیشد؟! همه چی سالم بود؟! (sm132)
هنوز نبردمنقل قول:
فردا دارم میرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
اینارو بیخیالنقل قول:
کی بریم نماز جمعه شعار بدیم
سينجول دست به كار ميشود(sm120)
داری به کی جواب پس میدی
من که چیزی ازت نپرسیدم
(sm50)
اگه باید بری برو راحت
اگه باید برم بگو میرم
اگه دلشوره ی منو داری
برو من ردتو نمی گیرم
(sm50)
شعار چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) اهان حواسم نبود
(sm2)هیچ پیشرفتی تو این مملکت حاصل نمیشه
این دیجی کالا هم که هرچی ته انبارش مونده گذاشته رو سایتش
بهرام رادان
هفته پیش: تبریک اینستاگرامی فرارسیدن ماه رمضان(sm2)
دیروز: رای دیروز دیوان عالی آمریکا در قانونی اعلام کردن ازدواج همجنسگراها اتفاقی تاریخی بود
(sm2)دیوونه کرد مارو یکی بیاد دست اینو بگیره ببره یه انجمن دیگه
(sm74)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنارمی ولی دوری یه عالمه ..
بی حرکت شدی ..
(sm77)
(sm2)
خودتو یه لحظم بذا جای من .. (sm74)
سلام من کامپیوترم یه مشکلی پیدا کرده من یه بازی نصب کردم وقتی که انتخابش میکنم صفحه آبی میاد کسی هست بدونه ممنون میشم کسی کمکم کنه
کیستو بشور
کیسو بشورم که کامپیوترم ریق رحمتو سر میکشه
نگفتم که با آب بشور (sm2)
مشکل سخت افزاری داری یا رمت مشکل داره یا گرافیکت باید تست بشه معلوم نمیشه اینطوری ممکنه با یه ویندوز عوض کردن مشکل برطرف بشه ولی به احتمال زیاد یکی از اون 2تاس که گفتم
ولی بازم میگم وقت خودت و اینجا صرف نکن باید بدی واست تستش کنند
ملودی انفرادی مهدی یراحی همون ملودی که امیر علی بهادری برا اهنگ بدون تو زانیار ساخته
این امیر علی بهادری کرده ملودی رو تو پاچه یراحی
یراحی ترک 1 و 5 عالیه ..
چندتا متوسط هم داره 4 و 8 و 10 ..
شونه های تو کجااااااااااااااااااااااااست !?؟!
(sm2) امیر داری 7 تومن بدی آلبوم مهدی پاکدل بگیری بذاری ببینییم چی چیه ..
ببینم چقد تهه حسابم هه ..
یه 700 تومنی هه یه ترکو بگیرم ..
(sm2)
(sm2) عععع لینک آلبومش رویت شد ..
دکلمه کرده ..
سینا و یغما
من گوشی ندارم ولی میبینی این چیزا رو خوب بلدم .. (sm2)