یه جاییم هست محسن یگانه میگه ...
"یه راه بی نشون و بگیر و برگرد ..."
توی این جمله یه گورتو گم کن خاصی موج میزنه!!!
فکر کنم میخواسته بگه گمشو دیگه ؛
دیده خونواده نشسته ادبیش کرده!!
نمایش نسخه قابل چاپ
یه جاییم هست محسن یگانه میگه ...
"یه راه بی نشون و بگیر و برگرد ..."
توی این جمله یه گورتو گم کن خاصی موج میزنه!!!
فکر کنم میخواسته بگه گمشو دیگه ؛
دیده خونواده نشسته ادبیش کرده!!
ظهری دانلود کردم گفتم احتمالا همین آهنگُ میگه... الان دارم گوش میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خاار سوتی صلوات داد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن گرفتار میکنین عادمو ، بیکار نمیتونی بشینی ؟(sm2)
این جکو خودم ساختم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر بار میزارم پلی بشه سر این تیکش خندم میگره ، دیگه تبدیل به جکش کردم (sm2)
چه فرقی میکند، بعدازظهر جمعه باشد یا عصر یکشنبه! دلگیر که باشی، صبح شنبه هم برایت غروب جمعه میشود!
خانم دکتر اسکول نیست بده نیازشو منشیش برطرف کنه (sm2) میده یه جراح با یه پول قلمبه هم همراهش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو شماره عاضاده رو از کوجا داره ؟؟؟ (sm142)
به ما هم بده اگه داری (sm30)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اتفاقا اصل مجردی به همین گانگسر بازی ها و هیجانشه(sm59)! به قول شرلوک هولمز متاهل بودن خیلی کسل کنندس (sm50)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن : عجب نقل تر و تمیزی گرفتم (sm50)
نقل قول:
اینا متود های جدیده تو بلد نیستی (sm2)نقل قول:
------------------------------------------
آره ولی به وقتش (sm50)
اتفاقا یه تاپیک دیدم هرکاری کردم نتونستم عکساشُ کپی کنم آرمین... فقط تیترُ داشته باش:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسدس E کلاس مدل 2015، فراتر از تجمل
(sm88)
من عکسو از اینجا گرفتمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]