نموندی ببینی که عشق سرپناه شد که این خونه روشن به خورشید و ماه شد (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نموندی ببینی که عشق سرپناه شد که این خونه روشن به خورشید و ماه شد (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست منو بگیر تو اوج اضطرابنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم منو ببر با بوسه ای به خواب(sm134)
باورت بشه عاشقت منم باورت بشه (sm70)نقل قول:
این چه ترانه ایه ؟؟ نه وزن داره نه قافیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عذر خواهم استاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای من نوشته گذشته ها گدشته ...تموم قصه ها هوس بودنقل قول:
دارم از درد غریبی آب میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@y@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روسر دنیا دارم خراب میشم
من نماد یه ملت رو به انحطاطم وقتی مرگ میشه جریمه انضباطمنقل قول:
مروح کن دل و جان را
دل تنگ پریشان را
گلستان ساز زندان را
بر این ارواح زندانی...
یه پاییز زرد و زمستون سرد ونقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زندون تنگ و یه زخم قشنگ و