از شنبه خبرها رو رگباری منتشر می کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از شنبه خبرها رو رگباری منتشر می کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ببین یه کاری می کنن که بره بعد ماه رمضون(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمیره احتمالا دیروز محسن آلبوم را داده شرکت پخش منتظرن واسه طراحی کاور و پوسترنقل قول:
این خودش یعنی چند روز طول می کشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز صفاریان اوردش تو اولین سطح مارکت موسیقی کشور. تو خیالاتشم جرئت نمیکنه فکر کنه از بهروز بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوقش 2 یا 3 روزنقل قول:
ولی آلبوم خوب آلبومیه ارزش انتظار رو داره از نظر شعر بالاتر از من خود آن سیزدهم از نظر تنظیم هم بهتر از پاروی بی قایق
ولی شعراش سنگینه
محسن چاوشی چرا ازش تعریف میکنه ؟؟؟ اون که 12 ساله خوانندس ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بماند..نقل قول:
اگه بهروز خوب نیست چرا انقدر ازش تعریف می کنن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه محسن الکی ازش تعریف کنه؟
پاکستانیا بجز منفجر شدن ازین کارام بلدن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی سابقه است چاوشی به کسی بگه استادنقل قول:
خب اینکه مشخصه با یه البوم با موسیقی و تنظیم حرفه ای طرف هستیم محسن تو هر البوم ابتکارهای خاص خودش رو رو می کنه و این یعنی قدرت و خلاقیت محسن در موسیقی سواد موسیقیایی محسن خیلی بالاس(sm50)نقل قول:
به خاطر کارای خوب گذشته و اینکه الان کنار صفاریانه و از نزدیک داره میبینه که موسیقی حالیشه و هیچ کدوم دلیل سرپوش گذاشتن رو ریدن های پی در پی چند سال اخیرش نمیشهنقل قول:
با وجود صفا و یاغی تبار و پدرام پاریزی که امروزی هستن چطور از نظر شعر بالاتر از من خود آن سیزدهم هست؟ (sm98)نقل قول:
ایناش بماند ولی تو از قول من اینو داشته باش که محسن چاوشی به این نحوی که میگه از کارایی که صفاریان واسش انجام داده راضی نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که تاکید می کنه آلبوم موسیقی اصلیشه بی دلیل نیست (sm50)نقل قول:
تته پته امیرجان (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین صفا مگه بد شعر می گه ؟؟؟نقل قول:
یاغی تبار که بهترینه شعراش رو برو بخون ... پرام پاریزی هم تو آلبوم مطمئنم کارشو خوب انجام داده
مولانا و سعدی هم که هستن
(sm50)نقل قول:
نه بد شعر نمیگه ولی اینا کجا قدما کجا :)نقل قول:
اصن قابل قیاس نیستن
البته حسین صفا خوبه (sm127)
غیر از پروژه شهرزاد بقیه کاراش خوبه مثلا همین آهنگی که شب عید منتشر شد خیلی خوب بود یا آلبوم فریدون ! با انصاف اگه قضاوت کنیم آلبوم فریدون تو سبک خودش خیلی خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]فقط ی سوال بود...اگ خاستین جواب بدید چون من علتش و نفهمیدم...اینکه صفاریان کارش عالیه شکی نیست..فقط این وسط بهترین هم وجود داره
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ی سوال فنی دارم آقای فرشاد حسامی...؟چرا تو تنظیم آهنگ ب رسم یادگار و آهنگ شهرزاد..بعضی جاها صدای محسن واضع نیست...صدا محسن گم شده..
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داریوش جان اون بر میگرده به فضای موزیک و سلیقه میکسمن ، کارهای مایکل جکسون هم خود امریکاییها خیلی جاهاش رو متوجه نمیشدند! چون خواننده جزئی از موزیک محسوب میشه نه سوار بر موزیک. گوش ایرانی چون عادت به پلیفونیک نداره ممکنه این مساله براش دردسر ساز بشه ، ولی در طول زمان تبدیل به یک امر عادی خواهد شد. به جرات میگم که این نوع میکس ایراد نیست. امیدوارم که قانع شده باشین
ما یه مدیرگروه داریم، استاد درسای اصلی حسابداریم هست. میاد سر کلاسمون تعریف حسابداری از اوایل قرن 19 تا همین امروز رو برات میگه و میگه چه تغییراتی کرده. از هر مبحثی تو حسابداری ازش بپرسی، محاله چیزی ازش ندونه در حالی که حسابداری خیلی رشته گسترده ایه و بنابر شرکت های مختلف، تعاریف و پارامترهای مختلفی وجود داره که هر کسی اونارو نمیدونه، اما این میدونه.نقل قول:
ولی این پیرمرد، وقتی وارد کار کامپیوتری میشه، همچنان مثل 30 سال پیش ثبت میزنه.
بهروز صفاریان یه واژگانی از موسیقی میدونه که محسن چاوشی تا حالا اسمشونم نشنیده. این اصله اما اساسی ترین اصل تو هنر، ورزش و ... اینه که از دانسته هات کار در بیاری. نتیجه کارای صفاریان تو این دو سال واسه محسن، 10 تا کاری بوده که محسن بعدن خودش تنظیمشون کرده و 4،5 تا کاری که منتشر شده و همشون در حد ضعیف ترین کارای این چند سال اخیر خود چاوشی هم نیستن.
نقل قول:
حسابداری میخونی؟؟
اره.نقل قول:
یا خدا (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی نوشابه باز کردم برا شعر دیوونه؟
من هیچی از موسیقی سر درنمیارم اظهار نظری هم یادم نمیاد راجع به موسیقی کرده باشم
با اینکه خودمم ترانه میگم چیز خاصی راجع به ترانه و شعر هم نمیگم چون سوادشو ندارم
در حد اظهار نظرهای معمولیه
اصن پته پته خودت،ببخشید (sm25)
چاوشی خودش گفت یه داستانی پیش اومد دیوونه رو خوندم یعنی خودشم خوشش نیومدهنقل قول:
ترم چندی؟نقل قول:
ترم آخر کارشناسی. تموم شدنقل قول:
پس چرا خوده محسن واسه شهرزاد خوب تنظیم نکرد ؟؟؟ کجایی؟؟ و ماه پیشونی وخداحافظی تلخ خیلی شاخ نبودن در حد کارهای صفاریان بودننقل قول:
پس به این نتیجه میرسیم کلا تو این پروژه و دوتا آهنگ قبلی دستشون بسته بوده
پیشرفته سخته میگن؟؟ راسته؟نقل قول:
آه ! اي قدبلند! گريه چرا؟
تو كه خودْ اشكدان من هستي
تو كه اي آخرين كمر باريك!
پرترين استكان من هستي
آه! اي قد كشيده رو به درون!
پلّكان هاي از خودت بيرون!
اگر از ارتفاع مي ترسي
از چه رو نردبان من هستي؟
تو اگر نا اميدي از همه چيز
و اگر خرد مي شوي در خويش
بخشي از پوچي جهان من و
پوكي استخوان من هستي
حرف ها! حرف هاي لعنتي ام!
اي گلويم! گلوي خط خطي ام!
مثل گوري كه مي كني در خود
تاولي در دهان من هستي
اي دو دستت به طور اجمالي!
جاي در دست هاي من خالي!
اي مرا كشته در ميانسالي!
اي كه درقصد جان من هستي!
صف به صفْ دست هاي جوهري ام
همه در صلحِ با تو كشته شدند
و كماكان تو در تمنّاي
خون همسنگران من هستي
كَفَلي تازيانه خورده شدم
شيهه ي اسب هاي مرده شدم
زير سُم هاي خود فشرده شدم
اي كه ارّابه ران من هستي!
باز طوفان گرفته ابرويت
من به طوفان پناه مي برم و
بادبان مي وزد به جانب تو
اي كه خودْ بادبان من هستي!
#حسين_صفا
کوشان حداد هم میاد واسه چاوشی ستمگر و قطار و یوسف میسازه ولی واسه علی اصحابی دیره !
اینجوری نباید مقایسه کنیم
بعدشم یه چی راجع به تته پته گفتم حالا شایدم اصن تو درست نوشته باشی دیگه اینجور حمله و هجوم نیاز نداشت (sm25)
مدیر باید عضو دار باشه
بر وزن مردم دار :)))
این چه حرفیه. تنظیم کجایی حرف نداره. چون کار ساده ایه میشه تنظیم ضعیف؟ اتفاقا این نوع تنظیم خیلی سخت تره. مطمئن باش اینو هر کسی دیگه تنظیم میکرد ازین حالت هیت بودن خارج میشد. همینو حامد نیک پی بازتنظیم کرد تو استیج، با اینکه از تنظیم اصلی هم الهام گرفته بود، اما انقد مزخرف زده بود پسره هر جوری اومد بخونه، هارمونی ها رعایت نمیشد.نقل قول:
ماه پیشونی و خداحافظی تلخم کارای بدی نیستن. در هر صورت من میدونم که محسن از این کارها راضی نیست. حدس و گمانم نیست. خیالت راحت
اره سخت ترین درسای حسابداری پیشرفته 1 و 2.نقل قول:
حالا پیشرفته یک، یه مقداریش ولی پیشرفته دو تمامش باید کاربرگ بکشی یه صفحه آچهار.
من معدلم 19ه. ولی این دو تا درسو با 16/5 پاس شدم
ایول 19 آزادی یادولتی؟؟نقل قول:
محسن کلا از شهرزاد راضی نیست مجبوری بودنقل قول:
قرار بود چهار تا ترک باشه شد 8 تا
بعدشم خداحافظی تلخ و ماه پیشونی چه برتری نسبت به " به رسم یادگار " داره ؟؟ نمی گم این دوتا بده ولی بهتر از رسم یادگار هم نیستن