چه اهنگسازی کرده این مرد افغان عزیز(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه اهنگسازی کرده این مرد افغان عزیز(sm74)
آرزوي كدوم داريوشي يي نيست (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرض كن : كنسرت بزرگ داريوش اقبالي (sm1)
هرجا ایران باشه اگه شده پیاده راه میفتم واسه زیارتش(sm1)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش تو کنسرت جشن دلتنگی بخونه(sm74)(sm74)....یا طلایه دار (sm88)
کی روش سالی ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار برای خودش و یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار برای دستیارانش درخواست کرده !!!!
يه پلاكارد بزرگ مي نويسم : شمالي داريوش پلي شد ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره باز خواهم گشت(sm81)
دل بي قراره ماهي فروشي
دريا بوخونه رو به روش
غصه نميكنه ولش
يزله بخونيم سي دلش
واااااي چقدر قشنگ اين آلبوم (sm1)
البوم کیه چیه (sm55)نقل قول:
یکی رو نشون داد کلاه سرش بود ..(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خ خوب بود (sm74)
رضا یزدانی و بقیه رو هم یه لحظه نشون داد عادل هم اشاره کرد !!!! (sm2)
عکسشو دارم حوصله آپلودشو ندارم .. (sm2)
داشت آپ ميشدنقل قول:
شانس تخمي برقا رفت
الان دوباره آپ ميكنم ميذارم
خيلي باحاله
(sm17)
برای تابستون برنامه تون چیه ..
من کلی لینک آموزش آماده کردم باس بشینم ببینم ..
نمره هامونم که نیومد استادای گشاد .. (sm3)
می خوام برم کلاس شنا و کلاس زبان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
الی هم بگیر ببر شنا یاد بگیره ایندفه To Fan اومد باهاش بره شنا پوزشو به خاک به ماله !!!!
برای تابستون برنامه تون چیه .. (sm77)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكم قر بديد با تراك 1 (sm59)خدايي روحيه مو شاد كرد
برنامه من استراحت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتن پیج حقیقی به فحش کشیدنش (sm9)
برنامه من استراحت مطلق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به میمنت و مبارکی! به چه مناسبت اون قوت؟؟نقل قول:
کی شیرینی نامزدی جدید رو میخوریم؟؟؟(sm111)
منظور منم همون بود و الا در طول سال که در حال استراحت هستیم به صورت طبیعی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
enemy 2013 (sm54)
چه فیلم عجیبی بود به سبک کارای لینچ (sm59)
(sm46)در راستاي بالابردن روحيه ي بچه هاي باران به مناسبت باخت تاريخي ايران (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامزدي كجا بود. بهم زدم (sm2)
با اختلاف عام المنفعه ترین کار تاریخ باران (sm120)نقل قول:
باع! چرا؟؟ چون پلیس گرفتتون ؟؟(sm17)
همش تو سطل زباله بود ...(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) دختره ي احمق اس داده ميگه واسه چي تنهام گذاشتي رفتينقل قول:
منم گفتم تقصير خودت بود. بهت گفتم نريم پارك (sm70)
نميدونم چرا قهر كرد (sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همين ده دقيقه پيش (sm50)
بیداری؟نقل قول:
راست گفته خب این بود تعهدی که بهش داشتی (sm25)نقل قول:
رو دختر مردم اسم میذاری بعد ولش میکنی به امون خدا (sm102)
کاری نداره یه هدیه بخر برو اشتی (sm120)
هر کی خوابه خوش به حالش ما به بیداری دچاریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید جوکر(sm3)
بازم رفتی پارک؟؟ امروز با کی بودی باز؟؟؟(sm89)
(sm25)آخ آخ ممد من يادم رفت شرمندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش كن باو. خوشم نمياد ازش (sm2)نقل قول:
تعهد كجا بود (sm17)
پليس ِ سوال ازش پرسيده كه اين پسره كيه . گفته ميخوايم نامزد كنيم (sm3)
با كسي نبودم امروزنقل قول:
تنها بودم
اصن من هميشه تنهايي ميرم پارك (sm2)
يه پاركي نزديكه خونمونه ميرم هميشه اونجا(sm25)
چی رو یادت رفت(sm29)نقل قول:
مبارکه نوید جان (sm19)
عروسی رو بنداز برا نیمه شعبون سال بعد به گمونم میخوره به شب ارتحال جانگوز با ماشین میای بیرون و بوق بوق (sm2)(sm2)
دیگه بدتر (sm25) وقتی نمیخوایش چرا میبریش پارک؟ (sm98)نقل قول:
تو قلبت (sm120)
پس قضیه جدیه گفته باشم منو باید دعوت کنی ها شیرینی خورون, نزدیکم هستیم نصف روزه میام (sm100)